Imagini nedifuzate cu MAGICIANUL Sanmartean! 'ZIDANE' si-a ametit adversarii cu un no look pass si cu driblinguri senzationale

Iata de ce Sanmartean este unul dintre cei mai buni jucatori din Liga 1!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Iulie 2014, 17:13
Data actualizarii: Duminica 27 Iulie 2014, 19:12

La partida cu Stromsgodset de pe National Arena, o camera l-a urmarit in permanenta pe Lucian Sanmartean - iar starul Stelei a oferit un spectacol, fiind unul dintre cei mai buni jucatori ai Stelei. In victoria cu 2-0 ce a dus-o pe Steaua in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, Sanmartean a fost inlocuit in minutul 60 de Nicusor Stanciu si s-a dus direct la vestiar.

Sanmartean nu a fost sanctionat de Steaua, fiind insa avertizat ca va fi in cazul in care gestul se repeta. Imaginile arata poate de ce Sanmartean a fost atat de suparat ca a fost scos de pe teren - jucatorul cu numarul 18 pe tricou a simtit ca este in forma si dorea sa inscrie si el.

Cea mai frumoasa faza a lui Sanmartean a fost cea la care a scos o lovitura libera - el a trimis un no look pass, un coechipier i-a retransmis mingea iar Sanmartean a driblat un jucator spectaculos, insa a fost apoi faultat.

Montaj si filmare: Iulian Nedelcu

Modifică setările cookies