latovlevici Steaua Superliga

Latovlevici: "Nu mi-a raspuns la telefon, l-am injurat!" Steaua vrea un dinamovist, detalii de ultima ora de la negocieri

Steaua pregateste lotul pentru Champions League. Galca a cerut oameni noi, iar Gigi Becali a deblocat conturile!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Iulie 2014, 12:51
Data actualizarii: Duminica 27 Iulie 2014, 13:02

Luchin e tinta de ultima ora a campioanei. Jucatorul si clubul au confirmat negocierile, iar agentul Bogdan Mara a explicat si el conditiile in care fostul capitan al lui Dinamo va trece in Ghencea:

"Luchin are un contract bun la Plovdiv, e un fotbalist cu o cota importanta, jucator de echipa nationala. Steaua e un nume care atrage, insa Luchin castiga bani buni in Bulgaria, mai e legat doi ani de Botev. Nu se poate intoarce in Romania fara sa aiba niste garantii. Mai sunt oferte pentru el, insa si Steaua si-l doreste foarte tare".

Galca a recunoscut la conferinta de presa de dupa meci ca asteapta ca transferul sa se finalizeze in cel mai scurt timp. Jucatorii il asalteaza pe Luchin cu telefoane ca sa-l convinga sa accepte propunerea Stelei. Latovlevici e ultimul care l-a sunat.

"Ramane intre noi, intre mine si Luchin, ce am discutat. Nu prea mi-a raspuns la telefon, l-am cam injurat!", a glumit Latovlevici.

Modifică setările cookies