"Eu nu dadeam penalty la faza aia!" Englezul Clattenburg ii da dreptate lui Neymar: "In Premier League nu ar fi fost penalty!"

Joi 07 Martie 2019, 13:14

	"Eu nu dadeam penalty la faza aia!" Englezul Clattenburg ii da dreptate lui Neymar: "In Premier League nu ar fi fost penalty!"

Mark Clattenburg, unul dintre cei mai cunoscuti arbitri englezi, spune ca nu ar fi dat penalty pentru United, la faza controversata din finalul meciului cu PSG.

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Clattenburg intelege furia de la PSG. Nici el nu ar fi dat penalty pentru United, in faza la care Kimpembe a atins mingea, involuntar, cu mana.

"Cei de la PSG au fost furiosi si ii inteleg de ce. Dupa mine, nu trebuia acordat penalty. Kimpembe nu a vrut sa atinga balonul cu mana in mod deliberat. Acesta nu ar fi fost niciodata penalty in Premier League", spune Mark Clattenburg.

Centralul englez spune totusi ca Damir Skomina are acoperire regulamentara.

"Sa fim clari, Damir Skomina a aplicat regulile. In Premier League nu s-ar fi dat penalty, dar in Champions League, potrivit noilor instructiuni, se da. La fel s-a intamplat si la meciul dintre Schalke si Manchester City, in tur", a mai spus Clattenburg.

Dosarul Bombonica înaintează, chiar dacă Dragnea e în spital. Următorul termen: 15 aprilie
BRAT