Fotbal extern

Ce arbitru de top l-a înjurat pe Jose Mourinho. A aruncat și cu o gheată în el!

Mark Clattenburg scrie despre incident în viitoarea autobiografie.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Septembrie 2021, 09:51
Data actualizarii: Sambata 18 Septembrie 2021, 09:54

Unul dintre cele mai mari nume ale arbitrajului englez, Mark Clattenburg, a recunoscut un incident pe care l-a avut cu Jose Mourinho, pe atunci managerul lui Manchester United, după un meci arbitrat în Premier League. ”A fost după egalul 1-1 cu Stoke City, în ianuarie 2017. Mă dezbrăcam în vestiarul arbitrilor și a intrat Jose Mourinho”, și-a amintit Clattenburg.

”Ieși dracului din vestiarul arbitrilor!”

A urmat o dispută verbală între cei doi, Mourinho reproșându-i centralului că nu a văzut un henț în careu al adversarilor. ”Îmi tot spunea că am greșit și nu se mai oprea. Am ridicat una dintre ghete și am aruncat-o spre el, am nimerit în perete. Ieși dracului din vestiarul arbitrilor, i-am zis. L-am înjurat, dar nu îmi mai păsa. Mourinho a înghețat”, a mai scris Clattenburg într-un preview pentru viitoarea autobiografie, apărut în presa britanică.

Conflictul cu tehnicianul portughez l-a determinat pe Mark Clattenburg să renunțe la arbitraj în februarie 2017, după ce anul precedent arbitrase finala Ligii Campionilor și finala Campionatului European.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies