"COSMARUL!" Ce scriu cei de la L'Equipe dupa eliminarea lui PSG! Reactia incredibila a lui Tuchel: "Este un rezultat RIDICOL!"

"COSMARUL!" Ce scriu cei de la L'Equipe dupa eliminarea lui PSG! Reactia incredibila a lui Tuchel: "Este un rezultat RIDICOL!"

PSG este OUT pentru al 3-lea an consecutiv inca din faza optimilor in UEFA Champions League.

Francezii sunt in stare de soc dupa ce Paris Saint-Germain a fost eliminata de Manchester United, desi castigasera in tur cu 2-0 pe Old Trafford. "Cosmarul" scriu cei de la L'Equipe, in timp ce France Football titreaza "catastrofa teribila".

"In zua care a urmat caderii marelui Real Madrid, lumina reflectoarelor a cazut pe Parc des Princes. Dupa ce a suferit incredibila revenire a Barcelonei (4-0, 1-6), in 2017, PSG a fost eliminata de Manchester United (1-3), dupa ce a castigat cu 2-0 pe Old Trafford. Un penalty al lui Rashford, in prelungiri, i-a eliminat pe parizieni, care au dominat din punct de vedere tehnic, dar au jucat cu o frica inexplicabila. Din nou" scriu cei de la L'Equipe.

Tuchel: "E ridicol!"

Antrenorul celor de la PSG, Thomas Tuchel, era in stare de soc dupa partida, insa a incercat sa fie calm: "Este usor de explicat: am facut 2 cadouri in prima repriza. Am controlat jocul in primele 30 de minute. Am avut calitate, un mental bun, o reactie buna dupa primul cadou. Am avut multe sanse. Iar apoi, fara vreo oportunitate, fara nimic, a venit un nou cadou pentru Manchester. Si toata lumea se intreba: cum e posibil ca ei sa aiba 2 goluri cand nu ataca?

Am controlat total jocul, e un rezultat ridicol. Al doilea gol a intors total jocul in mintile noastre. In a doua repriza nu a existat nici macar o sansa pentru Manchester United. Am avut acelasi sentiment la meciul de Cupa Ligii pierdut cu Guingamp, un meci pe care era imposibil sa-l pierdem, cu 3 penalty-uri. Nu am simtit nicio clipa ca Manchester United a venit aici sa castige. Dar au facut-o asa ca felicitari.

Nu stiu daca sezonul este ruinat. Nu stiu. Vreti un raspuns bun la 20 de minute dupa terminarea partidei? Acum e momentul sa-mi apar jucatorii" a spus Tuchel.

Contesta penalty-ul acordat cu VAR

Daca Neymar a acuzat pe internet penalty-ul acordat pentru Manchester United in prelungiri cu sistemul VAR, Tuchel a adus un alt argument: "In mod clar, sunt pro-VAR. Insa simt ca acel sut nu era pe cadrul portii si daca un sut nu se duce pe poarta, nu are niciun sens sa se dea penalty. Nu am vazut reluarea si cred ca regula hentului trebuie explicata. El (Skomina) trebuie sa explice penalty-ul pentru ca regulamentul nu este clar" a spus Tuchel.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Protest la Timişoara, înainte de intrarea în carantină. Oamenii strigă „Fără carantină” și „Libertate”
BRAT

Modifică setările cookies