"Cine a decis asta? Ar trebui sa fie dat afara!" Declaratia neasteptata a lui Gareth Bale dupa ce a fost ignorat de UEFA

"Cine a decis asta? Ar trebui sa fie dat afara!" Declaratia neasteptata a lui Gareth Bale dupa ce a fost ignorat de UEFA

Gareth Bale s-a declarat surprins de faptul ca reusita sa din finala UEFA Champions League nu a fost desemnata cea mai frumoasa din sezonul trecut al competitiei.

Reusitele lui Gareth Bale i-au adus trofeul UEFA Champions League in sezonul trecut, Bale reusind o dubla in a doua repriza a finalei cu Liverpool. Golul de 2-1 al lui Bale a venit dintr-o foarfeca superba. Insa acel gol nu s-a aflat pe lista Golul Sezonului UEFA.

UEFA a decis ca foarfeca lui Cristiano Ronaldo cu Juventus sa fie cea de pe lista nominalizarilor - conform regulamentului, o singura reusita dintr-o competitie poate ajunge pe lista. Bale a reactionat la aceasta decizie, glumind: "Nu stiu de ce nu am fost pe acea lista! Vreau sa stiu cine a decisv pentru ca vreau sa fie concediat!" le-a spus Bale celor de la Daily Mail.

Alaturi de reusita lui Cristiano Ronaldo, cea care a castigat pana la urma aceasta competitie, au mai fost nominalizate golul lui Dimitri Payet din sfertul Europa League si reusita Evei Navarro pentru Spania din finala CE Under 17.

Intrebat daca reusita sa a fost mai frumoasa ca a lui Ronaldo, Bale a raspuns: "Nu sunt eu cel care trebuie sa spuna asta".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies