Carlo Ancelotti Real Madrid Vinicius Liga Campionilor

Carlo Ancelotti e convins: ”Pentru mine, e cel mai bun jucător din lume”

După ce a eliminat-o pe Liverpool, Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, a fost întrebat despre ”cel mai bun jucător din lume”.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Martie 2023, 09:54
Data actualizarii: Joi 16 Martie 2023, 09:54

Printre întrebările primite la conferința de presă de după meciul cu Liverpool, Carlo Ancelotti a fost întrebat direct dacă brazilianul Vinicius este, în acest moment, cel mai bun jucător din lume.

Carlo Ancelotti, întrebat direct: ”Vinicius e cel mai bun jucător din lume?”

Italianul a răspuns afirmativ fără să stea pe gânduri și a scos în evidență prestația solidă a sud-americanului, care a avut mai multe situații de a marca în careul advers.

”Pentru mine, da. Nu a înscris astăzi, dar a fost decisiv. A dat o pasă decisivă și de fiecare dată când a avut ocazia a creat pericol”, a fost răspunsul dat de Carlo Ancelotti.

Vinicius a pasat decisiv la unicul gol al partidei din returul cu Liverpool, marcat de Karim Benzema, și a ajuns la zece assist-uri în acest sezon. Sud-americanul are și 19 goluri marcate, în 40 de apariții, în toate competițiile.

Brazilianul joacă la Real Madrid din 2018, an în care a fost cumpărat de la Flamengo pentru 45 de milioane de euro.

Tragerea la sorți pentru sferturile Champions League va avea loc vineri, 17 martie, după ce se va decide și tabloul echipelor calificate în Europa League și Conference League, competiții care pot fi urmărite pe PRO ARENA și VOYO.

Manșa tur a sferturilor se va disputa pe 11, respectiv 12 aprilie, iar returul peste o săptămână, pe 18 și 19 aprilie.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!