BOMBA anului la Steaua! Marica poate ajunge in Liga, cu ros-albastrii: "Am vorbit cu el, am vorbit cu patronul!" Cel mai tare TRANSFER posibil:

Autor: Sport.ro
Miercuri 28 August 2013, 21:03

	BOMBA anului la Steaua! Marica poate ajunge in Liga, cu ros-albastrii: "Am vorbit cu el, am vorbit cu patronul!" Cel mai tare TRANSFER posibil:

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Steaua are mare nevoie de un varf cu experienta pentru a emite pretentii in grupele Ligii. Wesley ramane o varianta, Nikolic si mai ales Piovaccari par sa fie oameni pe care se poate conta din ce in ce mai mult, insa a mai aparut un nume: Ciprian Marica!

"Despre Marica am vorbit cu patronul echipei. Am vorbit si eu si Ana de mai multe ori cu el, dar trebuie sa mai asteptam. Vorbim despre un jucator cu experienta, care ne-ar ajuta enorm in Liga si s-ar ajuta si pe el daca ar juca in Champions League.

Mie genul asta de jucator, de forta, atletic, imi place mult. Marica e un jucator bun, ar fi lovitura daca ar veni. Marica vrea multi bani, ramane de vazut daca pana la finalul mercato vom reusi sa stabilim ceva. E titular la echipa nationala, e un jucator extrem de valoros", a spus Reghecampf la Digi.

In acest moment Marica nu mai are contract, dupa ce a plecat liber de la Schalke 04. El va implini 28 de ani in luna octombrie si are in CV mai multe cluburi: Dinamo, Sahtior, Stuttgart si Schalke 04.

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT