Liga Campionilor

Bild: "Triplul vis al Bavariei este din nou realitate!" Cum au reactionat jurnalistii din Europa dupa victoria lui Bayern din finala Champions League

Presa internationala a reactionat imediat dupa finalul meciului dintre PSG si Bayern Munchen. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 August 2020, 00:33
Data actualizarii: Luni 24 August 2020, 00:37

Toate publicatiile importante ale Europei au comentat rezultatul care a facut-o pe Bayern in regina Europei pentru a 6-a oara in istorie.

Jurnalistii de la Gazzetta dello Sport au scris ca PSG a fost facuta KO de regretele esecului din finala. "Bayern, campioana Europei! Coman inscrie, Neuer apara, PSG KO printre regrete" este titlul jurnalistilor italieni. 

Spaniolii par incantati de echipa castigatoare, declarandu-i pe bavarezi campioni totali: "Coman securizeaza a sasea Liga a Campionilor pentru Bayern. Campioana TOTALA!"

Francezii sunt cei mai tristi, reprezentanta tarii lor fiind invinsa in finala de Bayern. 

Cei de la France Football au scris ca PSG a fost batuta de Kingsley Coman, jucator nascut la Paris si care a inceput fotbalul la echipa impotriva careia a inscris in aceasta seara: "Visul lui PSG a fost zdrobit, Bayern la a 6-a reusita!"

L'Equipe s-a rezumat in titlu la un singur cuvant, prin care francezii au exprimat tot ceea ce au simtit la capatul celor 90 de minute ale finalei: "Enervant".

Nu in ultimul rand, jurnalistii germani de la Bild au notat in titlu si despre tripla reusita de Bayern prin victoria din finala Ligii Campionilor. "Pentru ca Neuer a blocat tot, iar Coman a avut sange rece, triplul vis al Bavariei este din nou realitate!" au scris nemtii. 

Modifică setările cookies