"Am vazut ce a facut el si asta mi-a dat o motivatie in plus!" Haaland, despre rivalitatea cu Mbappe! Cum l-a ambitionat francezul dupa meciul cu Barcelona

Erling Haaland Borussia Dortmund Champions League Haaland-Mbappe kylian mbappe Liga Campionilor "Am vazut ce a facut el si asta mi-a dat o motivatie in plus"! Haaland vorbeste despre rivalitatea cu Mbappe
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 Februarie 2021, 09:10
Data actualizarii: Joi 18 Februarie 2021, 09:20

Dortmund a invins-o pe Sevilla, scor 3-2, gratie unei duble semnate de Erling Haaland.

Dupa spectacolul oferit de Mbappe, care a reusit un hattrick pe Camp Nou, a venit si randul lui Haaland sa arate lumii ce poate. Norvegianul a reusit o dubla pe terenul celor de la Sevilla, iar Dortmund s-a impus cu 3-2 si porneste cu prima sansa la calificare.

In interviurile de dupa meci, Haaland a recunoscut ca a urmarit meciul dintre Barcelona si PSG, iar evolutia lui Kylian Mbappe l-a motivat suplimentar pentru a face un meci mare contra lui Sevilla.

  • Am vazut ce a facut el si asta mi-a dat o motivatie in plus ! Haaland vorbeste despre rivalitatea cu Mbappe

"Iubesc aceasta competitie, Champions League, iar cand l-am vazut pe Mbappe ca a marcat un hattrick, marti, am fost motivat suplimentar multumita acestui fapt. A marcat niste goluri frumoase si asta a fost o ambitie suplimentara pentru mine", a declarat Erling Haaland la finalul meciului cu Sevilla.

Returul dintre Dortmund si Sevilla va avea loc pe 9 martie, iar nemtii pornesc cu prima sansa, datorita victoriei obtinute in tur.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!