"Adversari de DOI LEI, pe astia ii batea si Sageata!" Steaua da de GREU cu Dinamo Tbilisi! Principala arma a georgienilor:

Autor: Sport.ro
Miercuri 24 Iulie 2013, 00:11

	"Adversari de DOI LEI, pe astia ii batea si Sageata!" Steaua da de GREU cu Dinamo Tbilisi! Principala arma a georgienilor:

►Incepe HegeMOUnia! Chelsea loveste Mouteste in ASIA, joi ora 16:30, in direct Sport.ro si voyo.ro

Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de fotbal, a vorbit despre victoria Stelei de la Skopje, scor 2-1, declarandu-se incantat de calificarea echipei lui Laurentiu Reghecampf. Cu toate acestea, Dragomir spune ca stelistii abia acum vor da de greu, viitoarea adversara, Dinamo Tbilisi, fiind mult mai puternica decat Vardar.

"Rezultat excelent. Steaua nu a jucat rau, a ratat mult, dar rezultatul conteaza. Steaua este o echipa care se mobilizeaza, este o echipa cu personalitate. Are jucatori extrem de valorosi, chiar daca doi-trei joaca prost, ceilalti reusesc sa compenseze.

Parerea mea despre Piovaccari ramane aceeasi. Poate ca el nu a fost pregatit. Daca va fi antrenat bine, poate ca o sa dea goluri. Reghe stie mai bine, dar eu nu sunt convins de el. In momentul in care dai un gol cu o echipa de divizia B, asa cum sunt astia, nu stiu ce sa zic. Vardar nu se compara nici cu Sageata Navodari.

De ce sa nu fim sinceri? Steaua este o echipa buna, dar a intalnit o echipa de doi lei. Dinamo Tbilisi e echipa tare, astia din fosta URSS sunt plini de bani. Au si antrenori buni, ca Uhrin stie bine fotbalul de la noi. Eu, insa, merg pe calificarea Stelei.

Cred ca Steaua a lasat-o mai moale in repriza a doua. Bine, si 1-1 era multumitor, dar eu zic ca victoria ajuta la coeficient, poate o sa avem din nou sansa sa avem doua echipe in Liga Campionilor", a spus Dumitru Dragomir, in direct la SPECIAL.

De asemenea, presedintele LPF spune ca Steaua a facut o achizitie excelenta atunci cand l-a adus pe Nicusor Stanciu.

"Stanciu cred ca va "sparge plafonul". E fotbalist bun, apare in gura portii, este un castig pentru echipa. Are capacitate de efort, are stiinta jocului, cred ca trebuie sa mai lucreze la viteza", a adaugat acesta.
 

Noile măsuri impuse de Armată la Spitalul din Suceava. Doctorii demisionari, convinși să se întoarcă
BRAT