Piovaccari a spart gheata: "A dovedit ca are calitate! Va marca si mai mult pe viitor!" De ce va fi mult mai greu cu Dinamo Tbilisi in turul urmator:

Autor: Sport.ro
Marti 23 Iulie 2013, 23:53
Piovaccari a spart gheata: "A dovedit ca are calitate! Va marca si mai mult pe viitor!" De ce va fi mult mai greu cu Dinamo Tbilisi in turul urmator:

Vardar 1-2 Steaua (1-5 la general) /

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Italianul Pedrazzini l-a felicitat pe compatriotul sau, Federico Piovaccari, cel care a marcat la primul meci ca titular la Steaua. Fostul antrenor al Stelei a dezvaluit ca a vorbit cu atacantul de 28 de ani inainte de meci.

"El mi-a spus ca avea nevoie de mai mult timp pentru a ajunge la un nivel bun, eu ma bucur ca a spart gheata, ca a dat gol. A avut si incercarea spectaculoasa. Cred ca pe viitor va marca si mai mult. A dovedit ca are calitate.

Nu cred ca va fi la fel de usor cum a fost cu Vardar. Dinamo Tbilisi este o echipa mai buna.

Vardar Skopje mi s-a parut in tur o echipa foarte slaba, nu mi s-a parut o echipa de nivelul Stelei. Au avut mai multa vointa sa arate ceva in fata propriilor suporteri, dar nu a fost o echipa care sa se ridice la nivelul Stelei" a spus Massimo Pedrazzini, fostul antrenor al Stelei.

BREXIT-ul va fi amânat. UE a oferit Marii Britanii două variante, Theresa May a acceptat
BRAT