"Tbilisi NU e Vardar!" Steaua, avertizata inaintea dublei INFERNALE cu Dinamo! Ce problema URGENTA trebuie sa rezolve Reghecampf:

Autor: Sport.ro
Marti 23 Iulie 2013, 23:53

	"Tbilisi NU e Vardar!" Steaua, avertizata inaintea dublei INFERNALE cu Dinamo! Ce problema URGENTA trebuie sa rezolve Reghecampf:

►Incepe HegeMOUnia! Chelsea loveste Mouteste in ASIA, joi ora 16:30, in direct Sport.ro si voyo.ro

Emerich Ienei, fostul mare antrenor al Stelei, cel care a adus Cupa Campionilor la Bucuresti, a vorbit imediat dupa victoria Stelei de la Skopje, acesta declarandu-se entuziasmat de jocul echipei lui Laurentiu Reghecampf. Ienei a spus, insa, ca Steaua trebuie sa rezolve si o problema urgenta, aceea a fundasilor centrali, Gardos si Szukala nefiind "omogeni".


"Steaua a facut un meci bun, a dovedit ca stie sa joace dinamic, cu o marire de viteza in ultimii metri si in careul advers. Parvulescu a facut un meci destul de bun, dar Popa si stanciu mi s-au parut extraordinari. Sunt doi jucatori tineri care joaca foarte bine. Sigur, mijlocasii centrali au fost extrem de importanti, au inchis perfect jocul.

Singurele probleme cred ca sunt in aparare. Cu doi fundasi centrali foarte inalti, Szukala si Gardos, Steaua a luat un gol cu capul. Atacantul macedonean nu trebuia sa loveasca cu capul de acolo, plus ca a fost pierdut din marcaj, nu Georgievski trebuia sa fie langa el.

Steaua, din punct de vedere dinamic, mi se pare ca joaca mai dinamic decat Barcelona. Pasele merg mai tare la coechipieri, iar Steaua are cativa jucatori foarte tehnici care pot avea contact cu mingea fara sa sara ca din zid.

Eu vad un progres enorm, tocmai prin schimbarea tempo-ului de joc, a ritmului.

Tbilisi nu este Vardar. Echipele din zona aceea a Rusiei sunt foarte periculoase. Au o posesie foarte buna, au niste jucatori cumparati pe bani grei. Mi se pare ca sunt destul de apropiati de ce se joaca in "vest'.

Repet, cred ca in aparare, Gardos si Szukala trebuie putin omogenizati, ei au calitati foarte bune. In eventualitatea in care pleaca Chiriches, sigur, probabil ca Reghecampf se va gandi daca sa aduca un fotbalist. Antrenorul este cel care decide", a spus Emerich Ienei la Digisport.

La Suceava, epidemia de Covid-19 a scăpat de sub control. Nelu Tătaru: „Un focar ce trebuie rezolvat militar”
BRAT