Scott Carson Champions League 2023 finala champions league Manchester City Liga Campionilor

FOTO A câștigat două trofee Champions League, fără să joace vreun minut, la 18 ani distanță. Finalele s-au disputat pe același stadion

Manchester City s-a impus în fața lui Inter Milano, în finala Champions League, reușind să facă tripla în acest sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 11 Iunie 2023, 01:02
Data actualizarii: Duminica 11 Iunie 2023, 01:05

Golul spaniolului Rodri a făcut diferenţa într-o finală în care echipa antrenată de Pep Guardiola a fost marcată de miza meciului.

Tehnicianul spaniol şi-a trecut în palmares al treilea trofeu Champions League, după cele câştigate în 2009 şi 2011 cu FC Barcelona.

Manchester City, care a cucerit Cupa Cupelor în 1970, a realizat o triplă pe care doar rivala Manchester United a mai reuşit-o (1999), Premier League, Cupa Angliei şi Champions League în acelaşi sezon.

Curiosul caz al lui Scott Carson
 

Al treilea portar al lui Manchester City (37 de ani) a reușit să-și treacă în palmares trofeul Champions League, fără să evolueze niciun minut în acest sezon.

Britanicul a ieșit în evidență, chiar dacă nu a jucat, deoarece este al doilea titlu cucerit în competiția supremă. În 2005, atunci când evolua la Liverpool, Scott Carson a primit medalia de învingător, pe același stadion, fără să fi avut minute.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!