Manchester City a decis ce se întâmplă cu portarul care a prins două meciuri în ultimii cinci ani

Manchester City Scott Carson Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Mai 2024, 14:22
Data actualizarii: Joi 23 Mai 2024, 14:22

Manchester City este din nou campioană în Premier League, pentru a patra oară la rând.

Rezervă neutilizată în acest sezon, portarul Scott Carson (38 de ani) va ajunge la final de contract cu Manchester City, unde este legitimat din 2019.

Manchester City a decis ce se întâmplă cu Scott Carson

Chiar dacă a prins doar două meciuri pentru echipa lui Pep Guardiola în cei cinci ani petrecuți la Manchester, Carson va primi un nou contract din partea conducerii clubului.

Potrivit jurnalistului Jack Gaughan de la Daily Mail, goalkeeper-ul va semna din nou cu Manchester City pentru încă un sezon.

La Manchester City, Ederson este titularul postului de portar, iar în unele partide portughezul a fost înlocuit cu germanul Stefan Ortega (31 de ani).

Scott Carson este abia a treia soluție pentru postul de portar la echipa care domină, de patru ani, fotbalul din Premier League.

Manchester City, campioană pentru a patra oară la rând

În acest sezon, Manchester City a fost eliminată din UEFA Champions League încă din sferturi, după ce în stagiunea precedentă a reușit să câștige cel mai râvnit trofeu din Europa.

”Cetățenii” au fost eliminați la penalty-uri de Real Madrid, dar au reușit să câștige titlul pe plan intern pentru a patra oară la rând, performanță unică în istoria Premier League.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!