Un nou scandal "a la FCSB" loveste fotbalul romanesc! Ce echipa de traditie are probleme cu marca si palmaresul

petrolul FCSB liga 2 Petrolul Ploiesti primarie Liga 2 Un nou scandal "a la FCSB" loveste fotbalul romanesc! Ce echipa de traditie se are probleme cu marca si palmaresul
Alecu Mihai
Data publicarii: Joi 24 Iunie 2021, 14:55
Data actualizarii: Joi 24 Iunie 2021, 14:59

Fotbalul romanesc este mereu plin de surprize.

Dupa ce a ratat promovarea in prima liga din nou, Petrolul Ploiesti are mari probleme, sponsorul principal al ultimiilor ani, Veolia, si-a retraas sprijinul si a anuntat ca nu va mai da nici un ban, iar acum exista probleme cu marca si palmaresul, care sunt detinute de Primarie.

Situatia s-a complicat insa in aceasta vara. Intre ACS Petrolul 52 si Primaria Ploiesti a existat un contract pentru folosirea marcilor, intelegere care a expirat pe 18 iunie, scrie Liga2.ro. Drept urmare, Petrolul Ploiesti a revenit la denumirea initiala, ACS Petrolul 52 si a fost nevoita sa-si acopere emblemele de pe tricouri.

Complicatii aparute aduc aminte de cea prin care a trecut FCSB, in decembrie 2014, cand echipa lui Gigi Becali a pierdut marca Steaua. FCSB a fost nevoita atunci sa-si acopere emblemele pe care le-a folosit atunci si ulterior a inregistrat o alta marca, pe care o foloseste si in prezent.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!