GALERIE FOTO Spartacus! Imagini spectaculoase cu internaționalul camerunez transferat de Progresul Spartac București

Patrick Ziepop Andrei Erimia CSM Pascani Dacia Unirea Braila Progresul Spartac Bucuresti Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Februarie 2023, 14:48
Data actualizarii: Duminica 12 Februarie 2023, 14:49

Patrick Arnaud Fendoug Ziepop, fundaș central născut în Paris, a semnat cu gruparea din Liga 2.

Progresul Spartac București, locul 18 (din 20 de echipe) în Liga 2, a anunțat sâmbătă transferul lui Patrick Ziepop, fost internațional camerunez de tineret născut în Franța.

”Bine ai venit, Patrick Ziepop!

Progresul Spartac oficializează primul transfer al anului 2023! Fundașul central francez-camerunez de 27 de ani Patrick Arnaud Fendoug Ziepop a devenit în această săptămână cel mai nou jucător bleu-albastru!

Patrick s-a născut în 1995 la Paris, însă cariera sa fotbalistică la nivel de senior a început în Camerun, unde a jucat încă de la vârsta de 19 ani la cluburi din prima ligă cameruneză, precum Young Sports Academy, Bamboutos FC, sau Fovu Club de Baham. 

Patrick Ziepop a mai jucat în România la CSM Pașcani și Dacia Unirea Brăila

Aventura sa românească avea să înceapă în primele luni ale lui 2020, când s-a transferat la formația de Liga a 3-a CSM Pașcani. În timp ce clubul nostru câștiga împotriva celor de la SR Brașov cu 4-0, Patrick debuta pentru Pașcani în România, ambele părți nebănuind faptul că acestea vor fi ultimele lor meciuri din acel sezon de Liga a 3-a, încheiat de către pandemia de Covid-19.

Sezonul următor, fundașul avea să coboare în Bărăgan, unde a semnat cu Dacia Unirea Brăila, pentru care a jucat în majoritatea meciurilor din acel sezon, ajutându-i să completeze promovarea în al doilea eșalon. 

A dat probe la Progresul și l-a convins pe antrenorul Andrei Erimia

Deși a părăsit pentru câteva luni clubul brăilean, Patrick s-a întors la aceștia sezonul trecut, unde a debutat la nivelul Ligii a 2-a.

Acesta s-a antrenat o mare parte din această iarnă alături de clubul nostru, iar după câteva performanțe bune în amicale și antrenamente, antrenorul Andrei Erimia a decis să îl păstreze în Intrarea Vrabiei, pentru a ne ajuta în lupta pentru salvarea de la retrogradare!”, a anunțat Progresul Spartac pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Info: Progresul Spartac București

Foto: arhivă personală

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!