Cristian Sapunaru liga 2 Rapid Liga 2

Reactie DURA a lui Sapunaru dupa ultimele rezultate ale Rapidului! "Vina voastra cand este?" Pe cine da vina fostul rapidist pentru situatia de la echipa

Rapid traverseaza o perioada foarte dificila, situandu-se doar pe pozitia a 11-a a clasamentului Ligii a 2-a.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Octombrie 2020, 10:06
Data actualizarii: Vineri 30 Octombrie 2020, 10:11

Clubul giulestean a inregistrat 3 infrangeri consecutive in toate competitiile, ultima dintre fiind la scor de neprezentare in deplasarea de la Mioveni.

Dupa aceasta infrangere dura, fostul fotbalist al Rapidului, Cristian Sapunaru, a transmis pe contul sau de Facebook un mesaj dur actualei conduceri a clubului. Fotbalistul care a castigat trofeul Europa League cu FC Porto in 2011 i-a criticat pe oficialii echipei din Giulesti pentru indepartarea de la echipa a unor fosti fotbalisti care au scris istorie pentru acest club, precum Daniel Niculae, Constantin Schumacher, Daniel Pancu sau Dan Alexa.

Actualul fotbalist al lui Kayserispor a acuzat conducerea Rapidului ca nu isi asuma nicio vina pentru situatia foarte grea in care se afla in acest moment clubul.

Aaaaaaaa... mi-am dat seama... este vina lui D. Niculae, aaaa... si mai e unul... C. Schumacher, aaaa... si mai e...

Publicată de Cristian Săpunaru pe Joi, 29 octombrie 2020

Fundasul ajuns la 36 de ani a evoluat pentru Rapid intre 2006 si 2008 si in 2015. Acesta a reusit sa castige cu clubul alb-visiniu o cupa si o supercupa a Romaniei, ambele in 2007.

Cristian Sapunaru a strans de-a lungul timpului 36 de selectii la echipa nationala a Romaniei, pentru care nu a reusit sa marcheze niciun gol.

Modifică setările cookies