Costel Pantilimon este dorit de Dan Alexa in Giulesti! "Mi-as dori foarte mult sa pot sa lucrez cu el, e un portar exceptional"

Costel Pantilimon este dorit de Dan Alexa in Giulesti! "Mi-as dori foarte mult sa pot sa lucrez cu el, e un portar exceptional"

Daca Rapid va reusi promovarea in primul esalon al fotbalului romanesc, Dan Alexa doreste sa il transfere pe Costel Pantilimon.

Antrenorul Rapidului a dezvaluit ca se intelege bine cu portarul roman si de asemenea a avut numai cuvinte de lauda la adresa lui. Cu toate acestea el este constient ca salariul pe care i l-ar putea oferi clubului fostului jucator de la Manchester City ar putea fi un obstacol in cazul transferului sau.

"Mi l-as dori foarte mult, mi-as dori foarte mult sa pot sa lucrez cu el, e un portar exceptional. E un portar peste nivelul Ligii 1. El e un baiat cu foarte multa modestie, un baiat cu un caracter excepţional. Cine nu si l-ar dori pe Pantilimon ca elev? Daca Rapid va promova, sigur. Dar mi-e greu sa cred ca putem sa il aducem pe Fane. Chiar daca e in Cipru, are un salariu foarte bun", a declarat Dan Alexa pentru Telekom Sport.

 

Pe langa Costel Pantilimon, Alexa il doreste si pe Gabi Tamas de la Astra Giurgiu. Fundasul roman si-a prelungit contractul cu echipa lui Ioan Niculae pana la sfarsitul sezonului, iar dupa va deveni liber de contract.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Procesul Colectiv. Primarul Piedone a mai câștigat timp. Avocat: ”Vă bateţi joc de noi”
BRAT
Modifică setările cookies