CS Dinamo ARO Muscelul Câmpulung Cristian Delciu Richardo Mihalache Stefan Fara Fotbal intern

VIDEO CS Dinamo este lider în Liga 3 după ce a câștigat meciul cu prietenii din Câmpulung Muscel! Ce s-a întâmplat sezonul trecut în ultima etapă

Echipa de fotbal a clubului sportiv din ”Ștefan cel Mare” a trecut pe primul loc în Seria 4.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Septembrie 2023, 10:47
Data actualizarii: Sambata 30 Septembrie 2023, 10:55

CS Dinamo a învins-o vineri seara cu 2-0 pe nou-promovata ACS ARO Muscelul Câmpulung Muscel, în etapa a șasea din Liga 3, și a trecut momentan pe primul loc în Seria 4.

Richardo Mihalache ('5) și Teodor Badea ('35) au înscris golurilor dinamoviștilor, care au aliniat următorul prim ”unsprezece”:

Ștefan Fara - Ionuț Uleia, Robert Bratu, Alex Burlacu, Alin Demici, Claudiu Juncanaru, Teodor Badea, Cristian Delciu, Robert Băciuț, Daniel Mihai, Richardo Mihalache.

Fotbaliști de la Dinamo din Superligă la Dinamo din Liga 3

Ștefan Fara, Alin Demici și Cristian Delciu sunt fotbaliști care în sezonul trecut au jucat la Dinamo, promovată din Liga 2 în Superligă, în timp ce atacantul Daniel Mihai este împrumutat de clubul din prima divizie la echipa clubului sportiv din ”Ștefan cel Mare”.

Sezonul trecut, în ultima etapă din play-out-ul Ligii 3, CS Dinamo a salvat-o practic de la retrogradare, împreună cu arbitrul Adrian Frățilă, pe ACS Muscelul Câmpulung Elite, devenită acum AFC Câmpulung Muscel, cealaltă echipă a orașului, care a fost repartizată însă de FRF într-o altă serie (5) față de concitadina ACS ARO Muscelul Câmpulung Muscel!

AFC Câmpulung Muscel este lider după 6 etape, cu victorii pe linie!

Foto: CS Dinamo București

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!