Cornel Rapa FCSB Gigi Becali Otelul Galati Stranieri

Cornel Râpă e sigur: „Nu aș mai vrea să vin în țară!” În Polonia, dar cu gândul la FCSB: „Domnul Becali știe ce face!”

Cornel Râpă a vorbit despre perioada petrecută la FCSB și nu a ezistat să-și arate aprecierea pentru investițiile făcute de Gigi Becali.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 15:39
Data actualizarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 15:53

Cornel Răpă (33 ani) are un CV impresionant. Pe lângă cele patru titluri cucerite, trei cu Steaua București (n.r. actuala FCSB) și unul cu Oțelul Galați, fundașul dreapta și-a mai trecut în palmares o Cupă, o Supercupă și două Cupe ale Ligii în România. 

Cornel Râpă dorește să-și încheie cariera în străinătate 

Din vara lui 2018, Cornel Râpă evoluează pentru Cracovia, unde a adunat 159 de meciuri în toate competițiile, reușind să marcheze 9 goluri și să ofere 8 pase decisive. În aventura din Polonia, jucătorul român și-a mai îmbogățit CV-ul cu două trofee: Cupa și Supercupa. 

„Parcă acum câteva zile luam campionatul cu Oţelul, m-am transferat la FCSB şi acum am 33 de ani. Sper să mă retrag din Polonia sau din străinătate, nu aş mai vrea să vin în ţară, ăsta e target-ul meu”, a declarat Cornel Râpă pentru Orange Sport

Chiar dacă este un produs al Oțelului Galați, fundașul dreapta a mărturisit că o susține pe FCSB, club pentru care a evoluat trei sezoane și jumătate. Mai mult, acesta a ținut să-și arate aprecierea pentru investițiile făcute de Gigi Becali (64 ani)

„Sunt fan FCSB şi sper cât de curând să câştige campionatul. Mă miră că FCSB nu a mai luat titlul de atâţia ani, pentru că domnul Becali investeşte cu ardoare, ştie ce face.

Perioada FCSB m-a călit ca om şi ca fotbalist şi prieteniile pe care le-am legat acolo rămân pe viaţă”, a precizat Cornel Râpă. 

Românul mai are contract cu Cracovia până în vara lui 2024. În prezent, jucătorul cu 6 prezențe la naționala României este cotat la 400.000 de euro, potrivit Transfermarkt. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!