Prima reactie de la Farul dupa meciul AMANAT din cauza cazurilor de Covid-19 de la club: "E posibil ca testele sa fie fals-pozitive!" 

Meciul dintre Unirea Slobozia si Farul Constanta a fost amanat dupa ce au fost depistate 3 cazuri pozitive de coronavirus la gruparea constanteana. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 Septembrie 2020, 11:56
Data actualizarii: Sambata 26 Septembrie 2020, 12:00

Presedintele Farului, Tiberiu Curt a vorbit despre cazurile de Covid-19 de la club si a explicat care este situatia si de ce nu au mai putut disputa meciul de astazi cu Unirea Slobozia. 

"Am facut testele, cateva au iesit neconcludente, au fost refacute, din pacate, trei au fost pozitive, nu am putut lua avizul DSP pentru disputarea meciului. E o problema de procedura, orice meci trebuie sa primeasca avizul. Din cauza testelor neconcludente s-a intarziat, nu mai e timpul necesar, trebuie facuta o ancheta pentru a se stabili contactii si cine poate juca. 

Urmam atent metodologia DSP si speram ca toate lucrurile sa fie ok. 

E posibil ca testele sa fie fals-pozitive, nu stim inca, noi puteam sa jucam, insa au iesit prea tarziu rezultatele. Pe noi ne intereseaza ca toti sa fie bine, avem procedurile noastre prin care incercam sa stam departe de lucrurile astea. Important e ca atunci cand se reprogrameaza meciul sa fim ok si sa jucam pe teren", a spus Tiberiu Curt la PRO X. 

Modifică setările cookies