Poli Timisoara Liga 2

Planul autorităților din Timișoara. Arena ”Dan Păltinișanu” s-a închis definitiv! Unde ar putea juca timișorenii

Stadionul ”Dan Păltinișanu” din Timișoara a fost închis definitiv de autorități.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 01 Martie 2022, 09:14
Data actualizarii: Marti 01 Martie 2022, 09:18

Duelul dintre Politehnica Timișoara și Petrolul Ploiești, din etapa a 17-a a Ligii a doua, a fost oprit în minutul 37, la scorul de 0-0, după ce nocturna arenei ”Dan Păltinișanu” a cedat de două ori.

Comisia de Disciplică și Etică a FRF urmează să decidă soarta meciului, Poli Timișoara urmând să piardă partida la ”masa verde”, cu 3-0, deoarece sunt responsabili de nedisputarea meciului.

Florin Iacob, administrator delegat al Poli Timișoara, susține că arena a fost închisă definitiv din cauza acestui incident. Echipa locală va juca meciurile de acasă pe stadionul ”Știința”, urmând ca în viitor să fie contruită o arenă de 10.000 de locuri. De asemenea, meciuri s-ar putea juca și la Arad.

"S-a închis ‘Dan Păltinișanu’. Închiderea stadionului s-a hotărât mai demult, dar președintele CJ a decis să-l redeschidă. În afară de Arad, nu găsești un stadion unde să joci. Vor fi întâlniri între reprezentanții clubului și președintele CJ, pentru ca echipele să se poată antrena pe acest stadion.

Este în lucru inițiativa de a dărâma stadionul și a de face altul. Până atunci, primăria a lansat un proiect intermediar, cu tribune pe suport metalic, până la 10.000 de locuri, la Timișoara. Tot în zona stadionului “Dan Păltinișanu”.

Noul stadion îl va face Primăria, dar nu știu în ce stadiu sunt lucrurile. Spuneau în trei ani se va face stadionul acesta intermediar. Licitația pentru caietul de sarcini a avut loc, dar n-a venit nimeni. Nu știu, nu sunt specialist în construcții. Următorul meci acasă îl vom juca pe stadionul Știința", a spus Florin Iacob, la Digisport.

Modifică setările cookies