CFR Cluj Cristi Balaj Dan Petrescu Nelutu Varga Superliga

CFR a virat într-o săptămână 4 milioane de euro în contul angajaților! E obligată să-și plătească datoriile până pe 31 martie 

Neluțu Varga face un nou efort financiar pentru CFR Cluj.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Februarie 2022, 20:13
Data actualizarii: Luni 28 Februarie 2022, 20:23

Etapa a 28-a din Liga 1 a fost productivă pentru CFR Cluj. Campioana României a câștigat pe terenul lui Sepsi OSK, 2-0, grație golurilor înscrise de Camora și Debeljuh, iar FCSB a fost învinsă de Farul Constanța, 0-2, pe Arena Națională. 

Astfel, cu două etape înainte de finalul campionatului regulat, elevii lui Dan Petrescu au 11 puncte avans față de FCSB. Iar Neluțu Varga vrea să-și răsplătească jucătorii și să-i facă să se gândească doar la al cincilea titlu consecutiv. 

Potrivit PlaySport, finanțatorul clubului din Gruia a virat luni, 28 februarie, 1,5 milioane de euro pentru a le plăti datoriile angațaților din octombrie și noiembrie, urmând ca alte 2,5 milioane de euro să intre în conturile jucătorilor lui Dan Petrescu pentru lunile decembrie și ianuarie. 

Neluțu Varga face acest efort financiar pentru ca CFR-ul să obțină licența pentru sezonul 2022-2023 de Liga 1 și pentru a putea juca într-o competiție europeană, termenul limită fiind 31 martie. Iar Cristian Balaj a explicat detaliat situația în care se află clubul din Gruia. 

„La CFR Cluj, salariile pe o lună sunt asemănătoare cu salariile date de Mediaş pe tot anul. Fondul salarial este foarte mare, acţionarii au făcut eforturi pentru a ajunge la acest nivel. Se fac monitorizări din partea organizaţiilor internaţionale, de către Federaţia Română de Fotbal şi suntem obligaţi să le plătim”, a declarat Cristian Balaj pentru LookSport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!