FCSB Superliga FCSB

Fotbaliștii FCSB-ului, distruși de suporteri! Șase titulari, atacați direct: ”E un jucător de liga... Știe unde joacă?”

FCSB a pierdut duelul cu Farul Constanța și a ajuns la 11 puncte de campioana CFR Cluj.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 28 Februarie 2022, 21:09
Data actualizarii: Luni 28 Februarie 2022, 21:20

Elevii lui Toni Petrea au făcut al doilea pas greșit consecutiv, după ce terminaseră la egalitate cu CS Mioveni, scor 1-1, în etapa 27. Rezultatele slabe, dar și jocul care nu dă speranțe de performanță, au dus la o dispută între vestiar și galerie.

Cu excepția lui Claudiu Keșeru, toți jucătorii FCSB-ului sunt în dizgrația suporterilor. Șase dintre titulari au fost luați la rost de suporteri, fiind acuzați că nu sunt demni de această echipă.

Suporterii FCSB, atac la jucătorii echipei 

Fără atitudine, fără demnitate, fără agresivitate și individualiști, am ajuns la 11 puncte de CFR. După 20 de meciuri a venit prima înfrângere pentru noi, o înfrângere anunțată de evoluțiile foarte slabe din ultimele meciuri când în loc să profităm de programul avantajos mai rău s-a mărit diferența de puncte dintre noi și CFR.

 jucătorii ăștia știu unde joacă? Știu că Steaua (n.r.- FCSB) este cea mai titrată echipă din țară? Unii dintre jucători au niște salarii exorbitante, iar jocul lor este egal cu 0. Cum e posibil să jucăm așa de prost? În două meciuri avem câte un șut pe poartă, la Mioveni și acasă cu Farul. Vorbim despre șanse la titlu, la cum (nu) jucăm nu avem vreo șansă pentru că jocul ne arată că jucăm nimic.

Cordea - a început foarte bine sezonul, acum doar se prezintă pe teren.

Coman - după accidentare nu și-a revenit deloc.

Tănase - căpitanul ce ar trebui să trezească jucătorii din momentele proaste se afundă odată cu echipa.

Ovidiu Popescu - în fiecare meci în care a evoluat a făcut-o foarte slab.

Șerban - văzut ca o speranța de patron, a arătat că nu face față la FCSB, e jucător de liga…

Edjouma - adus ca mijlocaș (defensiv) este jucat pe un alt post…

Mai sunt jucători ieșiți din formă. Suntem sătui de atitudinea voastră delăsătoare, prin ceea ce jucați goniți suporterii de pe stadion.

Oare câți dintre jucători simt ce simte Keșeru?”, au transmis suporterii FCSB, potrivit as.ro.

Claudiu Keșeru, singurul ”iertat”

În schimb, Claudiu Keșeru rămâne în inima suporterilor. Atacantul a fost surprins de camere în timp ce saluta galeria, plângând, la finalul partidei jucate pe Arena Națională.

A plâns… băiatul e stelist pursânge. A venit alături de noi. Noi îl susținem din toate punctele de vedere. Noi l-am încurajat. Știe bine că noi ținem la el, îl respectăm și-l iubim.

Pe Keșeru ba îl vedem în echipă, ba nu-l vedem. Noi îl susținem indiferent de situație. Keșeru este jucătorul nostru preferat, care își dă viața pe teren, își dorește campionate, că așa a fost obișnuit oriunde a fost. Noi îl vom susține tot timpul”, a declarat Gheorghe Mustață, liderul suporterilor roș-albaștri.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!