Noi detalii despre situația de la Chelsea! Fundația clubului nu a acceptat încă propunerea lui Abramovich 

Chelsea Fundatia Chelsea Roman Abramovich Rusia Anglia
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 28 Februarie 2022, 20:45
Data actualizarii: Luni 28 Februarie 2022, 20:50

Războiul declanșat de Vladimir Putin a atras multe consecințe negative pentru lumea sportului.

Sportul rusesc suferă după decizia lui Vladimir Putin de a invada Ucraina, luându-se măsuri dure împotriva echipelor. UEFA și FIFA au anunțat oficial că naționalele din Rusia și cluburile rusești sunt suspendate din toate competițiile. 

Războiul îi afectează și pe miliardarii ruși, Roman Abramovich fiind unul dintre ei. Patronul lui Chelsea a primit 'interzis' să mai intre în Marea Britanie, iar în urma situației tensionate, a decis să se retragă de la conducerea clubului, lăsându-l în administrarea celor din Fundația Chelsea. 

Fundația Chelsea, fără răspuns pentru Abramovich deocamdată 

Roman Abramovich a anunțat, prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul oficial al clubului, că se retrage de la conducere și cedează administratorilor Fundației clubul. Cu toate astea, cei de la Sportsmail, citați de Marca, membrii Fundanției au fost informați de planurile patronului cu doar câteva ore înainte ca anunțul să fie făcut public.

În acest sens, a existat o întâlnire între membrii Fundației duminică, pentru a analiza situația, iar conform sursei citate, unii dintre ei au dubii în legătură cu acceptarea propunerii rusului. 

Principalele neliniști sunt în legătură cu posibilitatea unei organizații de a primi în administrare clubul. Aceștia se tem și de posibilele responsabilități pe care le-ar putea avea în viitor. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!