Petrolul isi pune antrenor de Liga I pentru bataliile cu Rapid si U Cluj din sezonul viitor! Marius Stan preia functia de presedinte!

Petrolul isi pune antrenor de Liga I pentru bataliile cu Rapid si U Cluj din sezonul viitor! Marius Stan preia functia de presedinte!

Petrolul a ratat promovarea in Liga 1 si se va lupta din nou la anul pentru a obtine un loc pe prima scena a fotbalului romanesc. Adversare ii vor fi Rapid, U Cluj, FC Arges si UTA.

Petrolul se pregateste pentru un nou sezon in Liga a 2-a. Ploiestenii se vor lupta cu Rapid, U Cluj, FC Arges si UTA pentru promovare. Pentru asta, ei se intaresc inclusiv la nivel administrativ.

Astazi, Petrolul il va prezenta pe Marius Stan (62 de ani) in functia de presedinte al clubului de pe Ilie Oana. Stan a decis si cu ce antrenor va veni la Petrolul!

Flavius Stoican, antrenor la Petrolul! Marius Stan, presedinte

Petrolul a ratat promovarea cu Gigi Multescu (in tur) si Mugurel Cornateanu (retur), iar acum conducerea a decis sa oferteze un antrenor din Liga I.

Potrivit liga2.ro, Flavius Stoican va fi noul tehnician al Petrolului! El este liber de contract dupa despartirea de Poli Iasi, pe care a antrenat-o timp de doua sezoane!

Flavius Stoican va face echipa cu Marius Stan la Petrolul, in incercarea de a readuce echipa in Liga 1.

  • Petrolul isi pune antrenor de Liga I pentru bataliile cu Rapid si U Cluj din sezonul viitor! Marius Stan preia functia de presedinte!
VIDEO PROTVPLUS.RO

Trafic feroviar dat peste cap de vijelii. Sute de minute întârziere și mai multe trenuri anulate
BRAT
Modifică setările cookies