Costel Pantilimon Octavian Benga Paul Codrea politehnica timisoara Liga 2

OFICIAL Pantilimon schimbă antrenorul la Poli Timișoara! Un fost internațional va încerca să salveze echipa de la retrogradare

Politehnica Timișoara are o misiune foarte dificilă în lupta pentru evitarea retrogradării în Liga 3, iar bănățenii au decis să facă o schimbare la nivelul băncii tehnice.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Martie 2023, 15:28
Data actualizarii: Luni 27 Martie 2023, 15:26

În prima etapă din play-out, Politehnica Timișoara a pierdut la Baia Mare, contra lui Minaur, scor 1-2. Luni, clubul a anunțat că s-a despărțit de antrenorul Octavian Benga, iar echipa va fi condusă până la finalul sezonului de Paul Codrea, care preluase recent funcția de director sportiv.

Octavian Benga a plecat de la Poli Timișoara. Paul Codrea va conduce echipa

Octavian Benga (42 de ani) antrena la Politehnica Timișoara de la finalul lunii septembrie. În 13 meciuri pe banca formației bănățene, el a înregistrat o singură victorie, cinci remize și șapte înfrângeri.

Paul Codrea (41 de ani), fost internațional cu 44 de meciuri sub tricolor și peste 130 de partide în Serie A, a mai antrenat în ligile inferioare, inclusiv la Politehnica Timișoara, dar și la ACS Ghiroda sau Ripensia.

"Drumurile dintre SSU Politehnica Timișoara și antrenorul Octavian Benga s-au despărțit.

Din cauza rezultatelor nefavorabile din ultimele luni, clubul nostru a ajuns la un acord pentru rezilierea contractului pe cale amiabilă cu Octavian Benga. Îi mulțumim pentru faptul că ni s-a alăturat într-un moment greu în acest sezon, dar din păcate nu au fost atinse minimele obiective.

Echipa va fi condusă în ultimele meciuri din acest sezon de Paul Codrea, directorul sportiv al clubului.

Mult succes în continuare, Octavian Benga!", a anunțat Politehnica Timișoara.

  • Politehnica Timișoara ocupă locul 7, ultimul, în grupa A din play-out-ul Ligii 2, cu 13 puncte, la șase lungimi în spatele lui Minaur Baia Mare și la opt sub Metaloglobus, care se află pe poziție de baraj.
  • Locurile 6 și 7 din play-out retrogradează direct în Liga 3. Locul 5 va da baraj pentru salvare.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!