Costel Pantilimon, Paul Codrea și Iosif Rotariu, în conducerea Politehnicii Timișoara: "Suntem aici să muncim!"

Costel Pantilimon Iosif Rotariu liga 2 Paul Codrea politehnica timisoara Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Februarie 2023, 19:50
Data actualizarii: Marti 21 Februarie 2023, 19:52

Politehnica Timișoara a făcut schimbări masive la nivelul conducerii în această iarnă. În organigramă se află acum acum trei foști internaționali: Costel Pantilimon, Paul Codrea și Iosif Rotariu.

Costel Pantilimon (36 de ani) a devenit recent managerul general al Politehnicii Timișoara. Fostului portar al echipei naționale i s-au alăturat de astăzi Paul Codrea (41 de ani), care va ocupa funcția de director sportiv, și Iosif Rotariu (60 de ani), șeful departamentului de scouting.

Paul Codrea: "Suntem aici să muncim, vrem să facem lucruri mari, dar avem nevoie de sprijinul fanilor"

"Am ținut neapărat să vă prezint doi oameni care au contribuit la istoria acestui club. Sper ca și de aici încolo să ne ajute să ne dezvoltăm cât mai bine. Îi mulțumesc lui Paul că a venit alături de noi, lui nea Roti la fel. Sper să avem o colaborare cât mai bună și cât mai benefică pentru club. Azi e doar despre ei, vreau să-i scoateți în evideță doar pe ei", a spus Costel Pantilimon, la prezentarea lui Paul Codrea și Iosif Rotariu.

Paul Codrea, fost mijlocaș cu 44 de meciuri la naționala României și 133 de partide disputate în Serie A, a explicat că noua conducere are planuri mari la Timișoara, însă cere sprijinul fanilor bănățeni.

"Mă bucur de încrederea acordardată de Costel și de clubul Politehnica. Sper ca împreună să reușim să schimbăm puțin fața actuală a fotbalului timișorean. Vedem cu toții că suntem într-o mare suferință, problemele sunt foarte mari. Sperăm ca prin venirea noastră să atragem mult mai mulți oameni de partea noastră, să ne unim oamenii din Timișoara, să atragem oamenii la stadion. 

Și suporterii sunt din ce în ce mai puțini. Îmi aduc aminte că, atunci când am pornit acest club la liga a cincea, am jucat și cu 2.000-3.000 de suporteri. Asta îmi doresc și acum, suporterii să ne arate prin fapte că sunt alături de noi. Suntem aici să muncim, vrem să facem lucruri mari, dar avem nevoie de sprijinul lor", a spus Paul Codrea.

Iosif Rotariu: "Dacă n-ar fi fost Pantilimon și Codrea, cu siguranță nu m-ați fi văzut aici"

Iosif Rotariu (25 de meciuri la naționala României), cel care l-a marcat pe Diego Maradona la Coppa del Mondo, a explicat ce l-a determinat să revină în fotbal, după ce anterior îi dispăruse această plăcere.

"Vreau să-i mulțumesc domnului Costel Pantilimon. Paul Codrea e director sportiv, sunt foști elevi de-ai mei, Paul chiar și coleg. Dacă n-ar fi fost ei, cu siguranță nu m-ați fi văzut pe mine aici. De-a lungul ultimelor perioade, am avut tot felul de discuții cu oameni care n-au jucat fotbal, care n-au fost în mediul fotbalistic și pe undeva mi-a dispărut plăcerea de a reveni în fotbal. M-au contactat, am văzut viziunea lor, sunt doi oameni care au jucat la echipa națională, au jucat și în străinătate, iar ei au o altă mentalitate. 

Eu vin cu experiența vârstei, a faptului că am fost și secund la echipa națională. Sper ca împreună să facem ca lucrurile să meargă mult mai bine pentru Poli Timișoara. Poli Timișoara a fost, este și va fi un brand în continuare. Întotdeauna a avut suporterii de partea ei, iar acum, pentru prima dată, sunt în conducere chiar oameni care au pus umărul la ascensiunea Politehnicii, oameni de fotbal. În privința rolului meu, mă voi consulta cu Fane și cu Paul, voi merge să monitorizez jucători din academie și din alte localități, tot ce înseamă zona de vest a țării. Voi propune, voi urmări și ne vom sfătui împreună. Ideile corespund pentru că suntem trei oameni de fotbal, nu pot fi decât mici diferențe în ceea ce privește calitățile jucătorilor", a spus și Iosif Rotariu.

Politehnica Timișoara se află pe locul 19, penultimul din Liga 2, cu doar 12 puncte acumulate în primele 16 etape.

În ultimele trei etape din sezonul regulat, bănățenii vor înfrunta CSC Dumbrăvița (deplasare), Poli Iași (acasă) și Dinamo (deplasare).

Foto: Instagram @politehnicatimisoara

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!