VIDEO Ce urmează la Dinamo: 3 amicale în 4 zile! Ovidiu Burcă: ”Au venit la echipă acești tineri de mare viitor”

Dinamo Farul Constanta meciuri amicale Ovidiu Burca Unirea Slobozia Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Februarie 2023, 11:52
Data actualizarii: Luni 06 Februarie 2023, 11:52

”Câinii” au câștigat la scor ultima partidă de pregătire, 5-0 cu liderul uneia dintre seriile Ligii 3, CS Blejoi.

După ”dezlănțuirea” din amicalul cu CS Blejoi, lider într-una dintre seriile Ligii 3, scor 5-0, pentru Dinamo urmează un veritabil tur de forță, cu trei partide de pregătire disputate în patru zile!

Astfel, miercuri 8 februarie este programat meciul cu Câmpulung Muscel Elite (în Câmpulung), vineri 10 februarie cu Unirea Slobozia (baza Izvorani) și sâmbătă 11 februarie cu Farul Constanța (la Constanța), de fapt cu echipa secundă a clubului lui Gheorghe Hagi.

Ce a declarat antrenorul Ovidiu Burcă după Dinamo - CS Blejoi 5-0

”Începem să avem viteză de joc așa cum ne-o dorim, jucătorii au mai multă finețe, prospețime, ne apropiem de ceea ce ne propunem, ca la primul meci oficial să fim 100% din toate punctele de vedere. 

Au fost două reprize bune, chiar dacă am terminat meciul în nouă oameni, dar trebuie să pregătim și momentele astea. La Buzău, în meciul cu Slobozia, ne-am lovit de așa ceva.

Nu i-am certat, aveam în cap să planificăm să jucăm cu un om în minus într-una din reprizele următoare. În inferioritate te poți apăra bine, dar trebuie să înțelegi că altele sunt distanțele, efortul necesar.

Atmosfera la echipă este foarte bună, au venit acești tineri de mare viitor, trebuie să avem mare grijă cu ei, au calități, am văzut și acum, au jucat dezinvolt, mi-au plăcut foarte mult. 

Tinerii de care s-a tot vorbit... Ce a rămas din Academia lui Dinamo tot produce jucători. Dacă vom avea grijă de ei, se vor impune la prima echipă”, a declarat antrenorul Ovidiu Burcă (sursa: Radio Dinamo 1948).

Video cu meciurile amicale ale lui Dinamo din această iarnă

Dinamo - CS Păulești 0-0 (21 ianuarie, comentariul LIVE TEXT al meciului AICI)

Dinamo - CSO Plopeni 1-1 (25 ianuarie, comentariul LIVE TEXT al meciului AICI)

Dinamo - CS Blejoi 5-0 (4 februarie, comentariul LIVE TEXT al meciului AICI)

Foto și video: Radio Dinamo 1948

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!