VIDEO "Nu trebuie să se desființeze echipe ca să rămână Dinamo în Liga 1". Măldărășanu, reacție vehementă despre situația din Ștefan cel Mare

CSA Steaua a fost învinsă duminică după-amiaza, pe teren propriu, de Hermannstadt, scor 1-4. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 20:27
Data actualizarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 21:01

Hermannstadt s-a impus fără probleme în Ghencea, și-a consolidat poziția secundă, care asigură promovarea directă la finalul sezonului și a revenit la cinci lungimi în spatele liderului Petrolul.

CSA Steaua a rămas cu o singură victorie obținută în playoff-ul din Liga 2, iar Daniel Oprița s-a arătat extrem de nemulțumit de modul în care au evoluat elevii săi, în special cei introduși în partea secundă.

De cealaltă parte, Marius Măldărășanu consideră că lupta pentru calificarea directă în Liga 1 încă se joacă, iar la conferința de presă de după meci a vorbit și despre un posibil baraj cu Dinamo. 

"Câte echipe nu au luat-o de jos? Suporterilor dinamoviști nu le pică bine. Poate e un semn că trebuie să se întâmple asta. Nu e așa o dramă. Nu trebuie să se desfințeze echipe ca să rămână Dinamo în Liga 1", a declarat Măldărășanu la finalul partidei cu CSA Steaua. 

Clasamentul playoff-ului din Liga 2

1. Petrolul – 57 de puncte

2. Hermannstadt – 52

3. Universitatea Cluj – 48

4. CSA Steaua – 42

5. Concordia – 40

6. Unirea Slobozia – 35

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!