Liga 2

CSA Steaua - Hermannstadt 1-4. KO acasă. Măldărășanu și Baba Alhassan, jupâni în Ghencea

Steaua a fost învinsă duminică după-amiaza, pe teren propriu, de Hermannstadt, scor 1-4. Elevii lui Măldărășanu se bat pentru promovare cu Petrolul și U Cluj. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 19:21
Data actualizarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 19:36

CSA Steaua - Hermannstadt 1-4 (Chipirliu '41 p / Alhassan '13, '28, Balaure '61, Buhăcianu '81 p)

  • Clasamentul play-off-ului: 1. Petrolul – 57 de puncte, 2. Hermannstadt – 52, 3. Universitatea Cluj – 48, 4. CSA Steaua – 42, 5. Concordia – 40, 6. Unirea Slobozia – 35.
  •  
  • Partida Universitatea Cluj – Concordia Chiajna se va disputa luni.

Final de meci! Victorie mare pentru băieții lui Marius Măldărășanu la finele unui meci controlat autoritat de sibieni. Elevii lui Daniel Oprița n-au găsit breșe pentru a străpunge defensiva bine organizată a oaspeților. Aproximativ 1.000 de spectatori au fost în tribunele Stadionului Steaua. 

Min.81 GOOOL Hermannstadt! Buhăcianu marchează din lovitură de la 11 metri, după ce tot el a scos lovitura, în urma unui fault comis de portarul Stelei, Bălbărău. 

Min.61 GOOOL Hermannstadt! Balaure punctează pentru echipa lui Marius Măldărășanu.

A început repriza a doua!

PAUZĂ în partida de pe Stadionul Ghencea. Elevii lui Marius Măldărășanu au intrat la cabine cu doar un gol avans, după ce Chipirliu a redus din diferență după o lovitură transformată de la 11 metri. Centralul partidei a acordat penalty în urma unei faze excelent lucrată de Adi Popa și colegii săi. 

Min.41 GOOOL Steaua! Chiprliu marchează din lovitură de la 11 metri. Plamen Iliev nu a ghicit colțul și echipa lui Daniel Oprița reduce din diferență cu mai puțin de cinci minute înainte de pauză. Steaua a beneficiat de penalty după o intrare imprudentă a fostului dinamovist Florin Bejan. 

Min. 28 GOOOL Hermannstadt! Alhassan marchează din nou! După un corner executat perfect de Petrișor Petrescu, Baba Alhassan s-a desprins din marcaj și a majorat scorul!

Min. 13 GOOOL Hermannstadt! Alhassan înscrie după o fază lucrată de Petrișor Petrescu 

Minutul 1: Fluier de start în Ghencea! Fanii nu s-a îngrămădit la casele de bilete pentru partida din Ghencea. La ora de start a meciului, arena Stelei este, mai mult, goală.

Steaua - Hermannstadt | Echipele de start: 

  • Steaua: Bălbărău - Oroian, Beța, Wallace, Zaharia - Răsdan, Șt.Pacionel, Enceanu, Popa - Chipirliu, Buhăescu.
  • Rezerve: Iancu - Mihăescu, Huiban, Donose, Neacșu, E.Pacionel, Bărbulescu, Ilie, Bactăr
  • Hermannstadt: Iliev - Pantea, Bejan, I.Stoica, Opruț - Alhassan, Mino, Biceanu, Petrescu - C.Popescu, Paraschiv.
  • Rezerve: Popa - Antonache, Tomșa, Issah, Bucuroiu, Balaure, Năstăsie, Hora, Buhăcianu
Modifică setările cookies