Liga 1

Ionuț Chirilă lovește din nou: „Dacă cineva era inteligent și mă asculta, Dinamo era retrogradată astăzi!” 

Tehnicianul nu are milă de Dinamo, echipa sa de suflet. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Aprilie 2022, 12:35
Data actualizarii: Sambata 16 Aprilie 2022, 12:40

Ionuț Chirilă (56 ani) a pregăti-o în acest sezon pe Academica Clinceni. Antrenorul a preluat clubul din Ilfov când acesta avea doar 2 puncte după primele 9 etape. Paradoxal, a plecat tot după 9 jocuri, în care cu el pe margine, Clinceniul a acumulat tot 2 puncte. 

La 4 luni distanță de când a fost demis de la Academica, antrenorul a precizat că dacă i s-ar fi acordat încredere și continuitate, ar fi reușit să o depășească pe Dinamo în clasament, iar „câinii” nu ar mai fi prins nici măcar locul de baraj. 

  • Ionut Chirila

„Dacă cineva era inteligent la Clinceni și mă asculta, dacă respecta un proiect, Dinamo era retrogradată astăzi sigur, nu mai era la baraj. O spun 100%! Cu siguranță!”, a declarat Ionuț Chirilă, în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal. 

În prezent, Academica Clinceni se află pe penultimul loc în playout, cu doar 1 punct acumulat, după ce au fost penalizați din cauza problemelor financiare. În timp ce Dinamo, după înfrângerea cu CS Mioveni, 0-2, a pierdut șansa de a se salva direct de la retrogradare și ocupă poziția a opta, cu 13 puncte. 

Clasament playout 

Modifică setările cookies