"Cum se fertilizeaza terenul?" :)) Momente fabuloase la Rapid - Mioveni! Jandarmii i-au luat la intrebari pe zecile de fani care anuntasera ca sunt 'cu gazonul'. Ce au raspuns

Inca interzisi pe stadioane, fanii isi gasesc portite pentru a asista la meciuri, in ciuda interdictiilor.

Abel Lorin
Data publicarii: Sambata 24 Aprilie 2021, 18:24
Data actualizarii: Sambata 24 Aprilie 2021, 18:26

18:19 Nemultumiti ca imaginile de la meci au ajuns in presa (desi meciul a fost transmis live la TV), oficialii Rapidului au decis sa nu mai trimita pe nimeni la declaratii, dupa joc. De regula, antrenorul Iosif si un fotbalist discutau cu media la finalul partidelor.

Din informatiile www.sport.ro, Rapidul va fi amendat in urma problemelor de la meci. Autoritatile i-au oprit la iesire si pe spectatori, om cu om, pentru verificari. Si fanii risca amenzi daca rolul trecut pe lista de acces nu va corespunde competentelor pe care le au de fapt.

  • Imagini senzationale de la meciul Rapidului! Zeci de oameni au umplut tribuna, in ciuda restrictiilor

17:38 Partida s-a termina 1-1, dupa ce rapidistii au condus la pauza dupa golul lui Hlistei, CS Mioveni a egalat in minutul 82, prin Bogdan Rusu.

Clasamentul playoff-ului din B

16:32 Conform surselor www.sport.ro, o parte dintre oamenii prezenti la meci au fost trecuti ca ingrijitori ai gazonului pe listele de acces. Jandarmii le-au dat 'fatala' . I-au intrebat cu ce se fertilizeaza gazonul, dar suporterii nu au stiut sa raspunda. :) La pauza meciului, observatorul meciului a facut verificari pentru a vedea ce nereguli s-au petrecut.

La meciul disputat de Rapid impotriva lui CS Mioveni, in tribuna au luat loc zeci de persoane, chiar daca restrictiile nu permit decat accesul oficialilor si a catorva invitati din partea cluburilor.

15:21 Ramane de vazut cum vor reactiona organele statului in aceasta privinta, stiuta fiind duritatea cu care s-a actionat pentru respectarea regulilor de prevenire a coronavirusului.

Echipa giulesteana lupta cu sanse mari lwa promovare, fiind pe locul 2, dupa FCU Craiova, cu 3 victorii din 4 meciuri disputate in playoff-ul ligii secunde, iar un nou triumf contra Mioveniului ar fi cu atat mai important cu cat acestia sunt pe locul 3, la doar un punct in spatele bucurestenilor.

Modifică setările cookies