Turris Turnu Magurele Metaloglobus stefan Barboianu Liga 2

Imagini HORROR cu piciorul lui Barboianu! Cum arata dupa intrarea criminala a lui Sava! Atentie, imagini cu puternic impact emotional 

Turris Turnu Magurele - Metaloglobus Bucuresti s-a incheiat la egalitate, 2-2, insa meciul nu a fost lipsit de incidente. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 05 Septembrie 2020, 19:02
Data actualizarii: Sambata 05 Septembrie 2020, 19:06

Fundasul dreapta al gazdelor, Stefan Barboianu a iesit accidentat de pe teren dupa o intrare criminala a lui Andrei Sava in minutul 19 al partidei. 

Intrarea lui Sava i-a lasat urme serioase lui Barboianu, care a avut nevoie de interventia medicilor. Din imaginile postate pe contul de Facebook al clubului se vede plaga deschisa deasupra gleznei la piciorul drept. Fundasul a fost cusut si se afla in afara pericolului, insa a avut un mesaj dupa faultul dur. 

  • Imagini HORROR cu piciorul lui Barboianu! Cum arata dupa intrarea criminala a lui Sava! Atentie, imagini cu puternic impact emotional

"Competitia e buna, dar cu totii trebuie sa ajungem sanatosi acasa la familiile noastre. Multumesc lui Dumnezeu ca nu este grav! Multumesc tuturor pentru mesaje si sprijinul acordat", a scris Barboianu pe Facebook. 

Modifică setările cookies