stefan Barboianu Concordia Chiajna Liga 1

Dezvaluirile cutremuratoare ale lui Barboianu dupa BATAIA DE JOC de la Tg. Mures: "Mi s-a deplasat rotula. Aveam dureri groaznice, m-au lasat ud in frig!"

Stefan Barboianu a cerut sa fie transportat de la Tg. Mures la Craiova pentru investigatii amanuntite dupa accidentarea de ieri.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Martie 2017, 19:14
Data actualizarii: Duminica 19 Martie 2017, 19:18

Fotbalistul de la Chiajna a povestit prin ce momente cumplite a trecut in afara stadionului, unde a fost lasat in ploaie sa astepte echipa medicala.

'Au fost niste dureri groaznice, m-au mai lasat acum. Rotula nu mai era in pozitia ei, era deplasata si genunchiul foarte umflat. Nu-mi mai amintesc foarte bine acel moment. Am avut ghinion si sper ca la RMN sa primesc o veste cat mai buna. Mi-e teama sa nu fie ruptura de ligamente incrucisate. Am stat mult pe targa, in ploaie. La un moment dat nu mai simteam durerea din cauza frigului si am cerut sa fiu urcat in salvare pentru ca eram ud, aveam echipamentul plin de noroi si am cerut sa ma bage in salvare pentru ca nu mai putean de frig.

Am spus ca nu vreau sa ajung la spital pentru ca imi era foarte frig si voiam sa ma duca in vestiar. Am refuzat sa iau algocalmin pentru ca nu avea cum sa ma ajute, la ce dureri aveam. La spital au fost oameni care s-au purtat frumos cu mine, dar si oameni care m-au ignorat!", a spus Barboianu pentru Dolce.

Modifică setările cookies