Gigi Becali DDB Dinamo Liga 2

VIDEO Gigi Becali are planul pentru salvarea lui Dinamo: ”Dacă cei din DDB nu fac așa, vor fi praf! Vai de capul lor! Nu-i învață nimeni”

Gigi Becali are planul pentru salvarea lui Dinamo, rivala cu care s-a duelat vreme de mai mulți ani pentru locurile fruntașe din Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Februarie 2023, 16:49
Data actualizarii: Miercuri 01 Februarie 2023, 16:49

Dinamo era, oricum, într-o situație financiară dificilă, dar problemele s-au amplificat după retrogradare, deoarece clubul nu a mai primit banii din drepturile TV. Fanii au ținut clubul în viață și în liga secundă și au găsit o metodă prin care pot sponsoriza clubul, redirecționând impozitul de 3,5% pe venit către o asociație care ”pompează” bani la Dinamo.

Patronul de la FCSB are un sfat pentru fanii din programul ”DDB” și îl critică pe Răzvan Zăvălenau, administratorul judiciar al ”câinilor”.

Gigi Becali, despre Dinamo: ”E clar”

La Dinamo e clar. Sunt niște creditori la masa credală. DDB trebuie să ia creditorii și să-i întrebe: 'Cât ai, bă, de luat? 300.000? Îți dau 100.000. Cât ai de luat, 400.000? Îți dau 100.000, că oricum pierzi banii de tot dacă intru în faliment!'. Așa am procedat și eu cu unele societăți. 

Dacă DDB procedează așa, devine creditor majoritar la masa credală, șterge datoriile prin vot și cu asta basta. Dacă nu faci așa, intri în faliment, o iei de la 0, dar rămâi cu datoriile vechi, pentru că UEFA te recunoaște ca fostul club. DDB, cumpărați creanțele cu câteva sute de mii de euro, ștergeți datoriile și gata. 

Dacă cei din DDB nu fac așa acum, vor fi praf! Vai de capul lor! Nu-i învață nimeni. Zăvăleanu și Badea știu asta, dar ei au interese. Treaba e că după ce ștergi datoriile, trebuie să ai bani să ții echipa. De unde?

(...)

Bă, Zăvăleanule, ai ceva la cap? Dacă e o societate care nu produce bani și consumă în continuare bani, care e Planul de reorganizare?! Adică toată ziua mănânci bani și n-aduci nimic acasă. Dacă nu poți achita nici măcar un leu din spate și tot faci datorii, cum să-i spui judecătorului că te reorganizezi? E prostia prostiilor! Fii, mă, drept, corect!”, a spus Gigi Becali.

Dinamo se bate la play-off! Ce dueluri au ”câinii” în ultimele trei etape

În 2023, Dinamo va juca două meciuri ”acasă”, cu ultimele două clasate, Unirea Constanța și Politehnica Timișoara, și un singur meci în deplasare, cu CSC 1599 Șelimbăr, unde antrenor este Claudiu Niculescu.

Dinamo are 24 de puncte și este la un singur punct distanță de următoarea clasată, Csikszereda Miercurea Ciuc. Gloria Buzău este pe locul șase, cu 26 de puncte, iar Unirea Dej ocupă locul cinci, cu 27 de puncte și fără victorie în ultimele cinci etape.

Lider este CSA Steaua, care are 33 de puncte după 16 meciuri și este aproape sigură de prezența în play-off-ul din Liga 2.

VIDEO - Interviu cu Gigi Becali

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!