Fotbalul romanesc realizeaza 'POKERUL' de coronavirus. Cazuri in primele 4 ligi! Au aparut primele imbolnaviri si la Progresul Spartac! 

Progresul Spartac coronavirus csm slatina liga 2 Liga 3 Liga 2 Fotbalul romanesc realizeaza POKERUL de coronavirus. Cazuri in primele 4 ligi! Au aparut primele imbolnaviri si la Progresul Spartac!
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Iulie 2020, 13:06
Data actualizarii: Joi 23 Iulie 2020, 13:11

Dupa Dinamo, CFR, Universitatea Craiova, Poli Timisoara si CSA Steaua, a venit randul Progresului sa fie lovita de coronavirus. 

Prin intermediul site-ul oficial, Progresul Spartac a anuntat ca doi fotbalisti de baza ai clubului au fost depistati pozitiv cu coronavirus la ultimele teste efectuate. 

"Dupa cum a aparut deja in presa sportiva, in urma testarii lotului progresist pentru COVID-19, doi din membrii lotului au rezultat pozitivi la acest virus.

Din pacate, este vorba de doi jucatori de baza ai formatiei, cu prezenta constanta in “unsprezecele” de start al Progresului Spartac. Cei doi nu prezinta momentan nici un simptom si se simt foarte bine, dar s-au izolat conform instructiunilor primite de la autoritati.

Antrenamentele au fost suspendate pentru aceasta saptamana urmand ca pana luni membrii lotului sa fie supusi unei noi testari", se arata pe site-ul oficial al clubului din Bucuresti. 

Favorita la promovarea in Liga 2 dupa ce si-a castigat seria din cel de-al treilea esalon, Progresul Spartac urmeaza sa dispute un baraj contra celor de la CSM Slatina. Meciurile ar trebui sa aiba loc pe 5 august la Bucuresti si 9 august la Slatina, insa aparitia cazurilor de coronavirus ar putea da totul peste cap. 

In urma anuntului facut de clubul bleu-albastru, fotbalul romanesc a ajuns sa aiba cazuri de coronavirus in fiecare dintre primele 4 esaloane ale sale! 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!