Panica in Banat! Poli Timisoara a SUSPENDAT antrenamentele de teama coronavirus. Ce s-a intamplat 

Poli Timisoara ASU Poli coronavirus liga 2 Suspendare antrenamente Liga 2 Panica in Banat! Poli Timisoara a SUSPENDAT antrenamentele de teama coronavirus. Ce s-a intamplat
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Iulie 2020, 12:50
Data actualizarii: Joi 23 Iulie 2020, 12:53

Poli Timisoara se afla in pregatiri pentru urmatoarea editie a Ligii 2, dupa ce a ratat accesul in play-off-ul de promovare. 

Dupa cazurile aparute la Dinamo, CFR Cluj, Universitatea Craiova sau CSA Steaua, cluburile din Romania nu vor sa mai riste nimic atunci cand vine vorba de coronavirus. Oficialii celor de la Politehnica Timisoara au luat decizia de a suspenda antrenamentele dupa ce doi jucatori s-au simtit rau timp de doua zile consecutive. 

"Politehnica Timisoara a luat hotararea de a suspenda temporar antrenamentele primei echipe. Masura este menita sa protejeze componentii lotului dupa ce timp de doua zile doi jucatori ai alb-violetilor au acuzat o stare de rau. Astfel, sedintele de pregatire au fost oprite de miercuri, inclusiv, si vor fi reluate daca rezultatele urmatorului test pentru depistarea noului coronavirus vor permite acest lucru. 

Reamintim ca echipa noastra efectuase o prima testare in baza protocolului medical stabilit de Federatia Romana de Fotbal, rezultatele au fost negative pentru cei 34 de membri, jucatori si componenti ai staff-ului clubului. A doua testare va fi efectuata cat mai curand posibil, conform aceluiasi protocol", se arata intr-un comunicat emis pe site-ul oficial al clubului. 

Politehnica Timisoara a terminat campionatul pe locul 12. Alb-violetii erau la 5 puncte de Rapid, aflata pe ultima pozitie care a permis accesul in play-off, atunci cand s-a intrerupt competitia, insa aveau si un meci in minus.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!