Mihai Stoica a fost categoric. Cine pleacă de la FCSB în perioada de mercato din iarnă

FCSB Mihai Stoica Superliga Superliga Mihai Stoica
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Ianuarie 2023, 10:06
Data actualizarii: Vineri 20 Ianuarie 2023, 10:05

Gruparea „roș-albastră” este aproape de a părăsi cantonamentul din Antalya.

FCSB a terminat anul calendaristic pe locul 3 cu 38 de puncte din 63 posibile. În ultima partidă din campionat, formația lui Mihai Pintilii a învins-o pe FC Botoșani, scor 1-0.

Mihai Stoica a fost categoric. Cine pleacă de la FCSB în perioada de mercato

Managerul general al grupării „roș-albastre”, Mihai Stoica, a vorbit despre posibilele plecări de la FCSB în perioada de mercato, evidențiind că încă nu au existat oferte oficiale, doar încercări de împrumuturi.

Cu toate acestea, Mihai Stoica a precizat că jucătorii importanți nu vor fi cedați în niciun caz de la trupa din Berceni, iar despre situația în care se află Andrei Cordea, oficialul a redirecționat totul către impresarul fotbalistului, Adrian Neaga.

„Toţi suntem aproape de plecare, plecarea în România. În rest, nu e nimeni mai aproape de plecarea la un alt club, pentru că în momentul ăsta nu există nicio ofertă oficială pentru niciun jucător. Doar încercări de a împrumuta jucători de la FCSB. Jucători importanţi de la noi în niciun caz nu vor pleca împrumut niciodată. (n.r. - Cordea?) Vorbiţi cu Neaga”, a spus Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.

Mihai Stoica: „Alții n-au cum să ne stea în față!”

Managerul general a vicecampioanei a tras concluziile după cantonamentul din Turcia, punctând că are încredere mare în ce a văzut la echipă. Mihai Stoica le-a avertizat pe rivalele FCSB-ului și a declarat că nu au cum să le stea în față la modul în care echipa s-a prezentat. 

„Mă bucur enorm că nu avem accidentați după acest cantonament. Cred că încep în focuri cei care vor juca împotriva noastră. Am mare încredere, dacă ne vom prezenta cu jumătatea din determinarea pe care am văzut-o la anumite antrenamente, cred că doar noi ne putem împiedica.

Pe bancă la Sibiu va fi deţinătorul de licenţă PRO, Strizu Mario Leonard.  Alţii n-au cum să ne stea în faţă”, a mai spus Mihai Stoica conform OrangeSport.

FCSB joacă în deplasare cu Hermannstadt duminică, de la 20:45, iar meciul se vede LIVE TEXT pe www.sport.ro și facebook.com/sport.ro. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!