OFICIAL FCSB s-a mai despărțit de un jucător! A ajuns sub comanda lui Dorinel Munteanu, la Oțelul Galați

FCSB Andreas Chirițoiu Dorinel Munteanu Otelul Galati Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 Ianuarie 2023, 12:26
Data actualizarii: Sambata 14 Ianuarie 2023, 12:25

Oțelul Galați a anunțat că l-a împrumutat pe atacantul Andreas Chirițoiu (19 ani), de la FCSB.

Chirițoiu, fotbalist crescut de FCSB, a fost împrumutat în prima parte a acestui sezon la o altă echipă din Liga 2, Unirea Constanța, unde a reușit trei goluri și două pase decisive în 16 meciuri jucate.

Andreas Chirițoiu, împrumutat de FCSB la Oțelul Galați

Acum, internaționalul U19 face pasul de la ultima clasată din Liga 2 la Oțelul Galați, formație antrenată de Dorinel Munteanu, care are 31 de puncte, ocupă locul 3 și visează la revenirea în primul eșalon din fotbalul românesc.

"Clubul nostru și-a asigurat, până la finalul  stagiunii 2022/23, serviciile atacantului Andreas Chirițoiu. Fotbalistul este împrumutat de la FCSB, el jucând în prima parte a acestui sezon pentru Unirea Constanța. În vârstă de 19 ani, Chirițoiu a jucat în toate cele 16 meciuri disputate până acum în acest sezon de Liga 2, marcând de trei ori și pasând decisiv în alte două rânduri", a anunțat Oțelul Galați.

Andreas Chirițoiu (1.88m) are patru goluri marcate în 15 meciuri la naționala U19 a României. Vara trecută a participat la Campionatul European, unde tricolorii au pierdut toate cele trei meciuri din grupă, cu Italia (1-2), Franța (1-2) și Slovacia (0-1).

Mihai Stoica spunea în mai că Andreas Chirițoiu va fi promovat la prima echipă a lui FCSB

Născut la Brașov, Chirițoiu nu a apucat să debuteze la echipa de seniori a lui FCSB, chiar dacă Mihai Stoica spunea în urmă cu câteva luni că atacantul ar urma să fie promovat.

"Sunt jucători care trebuie să revină: Pantea, Chirițoiu - vrem să-l aducem la prima echipă pentru prima dată -, Nedelcu, Simion, unde nu s-au activat opțiunile de cumpărare.

Mai e Ducan, care se va întoarce. Dintre cei tineri, Musi va face parte în continuare din lot și probabil și Matei Tănasă", spunea Mihai Stoica, în mai, la Orange Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!