EXCLUSIV | "As putea sa ma implic si financiar!" Echipa din Romania pe care Sumudica vrea sa o salveze! Anuntul momentului 

Marius Sumudica a vorbit in aceasta dimineata la Pro X despre posibilitatea de a antrena in Romania. 

Antrenorul roman in varsta de 50 de ani a spus ca singura echipa la care ar merge este Rapid, dar doar daca giulestenii vor promova in Liga 1 si daca i se vor accepta anumite conditii. 

In caz contrar, prima optiune a lui Sumudica ramane Turcia, unde a pastrat legatura cu mai multi impresari si conducatori de cluburi care il vor din urmatorul sezon. 

"La Rizespor nici nu puteam sa-mi implementez filosofia. In doua luni se termina campionatul si am decis ca e mai bine sa plec acum. Am vazut oameni care plangeau cand am plecat, planurile pe care le aveau nu s-au concretizat... Este un club pe care nu-l voi uita niciodata.

Nu voi mai face niciodata greseala de a prelua o echipa din mers. Sunt in legatura cu mai multi impresari din Turcia, cu conducatori de club care isi doresc sa preiau echipe din vara. E prima varianta. 

In cazul in care va promova in prima liga, daca va fi sustinere financiara, daca vor exista conditii ok de munca, daca imi va fi acceptat staff-ul, daca va veni presedintele cu care imi doresc sa lucrez, Rapidul ar fi de luat in calcul. Este echipa pe care o iubesc. Inima mea imi spune ca trebuie sa merg acolo. E pe acelasi palier cu Turcia. 

Imi doresc enorm sa promoveze, le doresc bafta. Imi voi face timp si as vrea sa merg la cateva antrenamente pentru ca mi-e dor de tot ce inseamna Rapid. Poate o sa ajung si la cateva meciuri sa ii vad.

Daca va exista sustinere financiara, sa facem o echipa puternica, in care sa cred si pe care sa o conduc cu experienta pe care am acumulat-o acum, cu oameni in care am incredere, este o optiune de luat in calcul. As putea sa ma implic si financiar, avand unele relatii in Turcia, oameni potenti financiar pe care as putea sa-i aduc la club", a declarat Marius Sumudica la Ora exacta in sport. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

2020, un an negru. Câte mii de români ar fi murit de Covid fără să se ştie
BRAT
Modifică setările cookies