Ceahlaul Piatra Neamt Azdren Llullaku Boison Wynney De Sousa Joao Jaquite Lorenzo Fonseca Liga 2

OFICIAL Echipa nou-promovată în Liga 2 care a transferat în această vară 9 fotbaliști străini, 4 dintre ei jucători de națională!

Ceahlăul Piatra Neamț are acum în total în lot 11 jucători din străinătate.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 02 August 2023, 12:20
Data actualizarii: Miercuri 02 August 2023, 12:26

Nou-promovată în Liga 2, Ceahlăul Piatra Neamț va debuta în eșalonul secund duminică de la ora 12:00, în deplasare la Corvinul Hunedoara, la rândul ei nou-promovată.

Echipa antrenată de Cristian Pustai și-a prezentat lotul, în care se află nu mai puțin de nouă fotbaliști din străinătate transferați în această vară.

Cine sunt străinii de la Ceahlăul Piatra Neamț

Este vorba despre portarul Boison Wynney de Sousa, internațional liberian, și jucătorii de câmp Lorenzo Fonseca (internațional din Capul Verde), Cristin Jalbă (moldovean), Mario Petkov (bulgar), Pedro Albino (portughez), Joao Jaquite (internațional din Guineea-Bissau, cu meciuri la Cupa Africii pe Națiuni - foto, în verde), Azdren Llullaku (internațional albanez, fostul golgheter din Liga 1), Josemar Agostinho (portughez) și Santiago Selmani (albanez).

Alți doi stranieri, portarul austriac Stefan Krell și mijlocașul ghanez Wiredu Akwasi, care au contribuit la promovare, vor continua și în Liga 2.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!