OFICIAL Fostul golgheter al Ligii 1 și jucător de națională s-a transferat în divizia a patra!

Azdren Llullaku Cjarlins Muzane Gaz Metan Medias golgheter nationala Albaniei Fotbal extern
Cătălin Parfene
Data publicarii: Luni 02 Ianuarie 2023, 14:43
Data actualizarii: Luni 02 Ianuarie 2023, 14:47

Azdren Llullaku, ultima dată la Concordia Chiajna, a fost prezentat oficial la Cjarlins Muzane, echipă italiană din Serie D.

Atacantul Azdren Llullaku (34 de ani), fostul golgheter al Ligii 1 din România în sezonul 2016-2017, când era legitimat la Gaz Metan Mediaș, a fost prezentat oficial, la finalul anului 2022, de gruparea italiană Cjarlins Muzane, care evoluează în Serie D, a patra divizie din Peninsulă.

”Cjarlins Muzzane are plăcerea să vă anunțe că și-a asigurat serviciile jucătorilor Azdren Gani Llullaku și Matteo Colombi.

Născut la Istok, în Kosovo, la 15 februarie 1988, Llullaku este un atacant cu mare experiență”, a anunțat clubul de amatori din Italia pe site-ul oficial.

În ultimele trei sezoane, Llullaku a fost legitimat la Concordia Chiajna, în Liga 2, dar a fost departe de forma arătată la Gaz Metan, perioadă în care a prins inclusiv șase selecții la naționala Albaniei.

Azdren Llullaku, golgheter în Liga 1 deși a jucat doar jumătate de sezon

Albanezul a reușit performanța de a deveni golgheterul campionatului României în sezonul 2016-2017 (cu 16 reușite în 20 de meciuri jucate) deși la mijlocul competiției s-a transferat în străinătate, la Astana, campioana din Kazahstan.

Atunci, următorii marcatori din topul golgheterilor Ligii 1, un grup de cinci jucători (Cristian Bud, Aurelian Chițu, Adam Nemec, Denis Alibec și Andrei Cristea), au înscris fiecare de 11 ori de-a lungul campionatului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!