CSA Steaua - Oțelul Galați Dorinel Munteanu liga 2 Liga 2

Dorinel Munteanu, tranșant după înfrângere: „Nu ne-au pus probleme. Am condus de la primul, până la ultimul minut”

Oțelul Galați nu a putut să o învingă pe CSA Steaua în Ghencea. Chunchukov a înscris în minutul 46 unicul gol al meciului.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Octombrie 2022, 20:12
Data actualizarii: Marti 25 Octombrie 2022, 20:10

La conferința de presă de după meci, Dorinel Munteanu a evidențiat faptul că echipa sa ar fi meritat cele trei puncte și a vorbit despre obiectivul gălățenilor din această stagiune: să ajungă în play off-ul eșalonului secund.

„A văzut toată lumea că echipa noastră a condus din minutul 1 până în minutul 90. Adversarul nostru foarte bun, de pe primul loc, nu ne-a pus probleme. 

Îmi pare rău că efortul băieților mei nu au adus cele trei puncte. Le meritam. În prima repriză am avut două-trei ocazii în care puteam să marcăm, dar nu am făcut-o. Îmi asum categoric această înfrângere.

Ghencea a însemnat pentru noi foarte, foarte mult, cel puțin la echipa națională... Am și jucat aici un an și ceva. Pentru mine sunt amintiri frumoase la care mă gândesc la ele. Astăzi m-am gândit strict la jocul nostru.

M-am bucurat de suporterii noștri, de galeria noastră. Au făcut deplasarea la București, îmi pare rău că nu i-am satisfăcut cu un rezultat pozitiv, dar ei sunt alături de noi tot timpul. 

Din partea adversă, sigur, știu ei ce au de făcut. Trebuie să vină la meciuri. Dacă nici acum când e pe primul loc echipa, atunci când? E treaba lor.

E un campionat foarte strâns și depinde doar de randamentul nostru. Obiectivul nostru este play off-ul în acest an și depinde doar de noi”, a spus Dorinel Munteanu la conferința de presă.

În următoarea partidă, Oțelul Galați o va întâlni pe Gloria Buzău marți, 1 noiembrie, de la ora 17:00, în timp ce CSA Steaua va face deplasarea pentru jocul cu ACS Viitorul Târgu Jiu de sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 12:00.

Modifică setările cookies