FOTO ȘI VIDEO Dinamo a sărbătorit calificarea în play-off cu lăutari și înjurături la adresa Stelei: "FC Dinamo joacă la mișto!"

Dinamo liga 2 Ovidiu Burca Steaua Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Martie 2023, 00:24
Data actualizarii: Luni 13 Martie 2023, 00:24

Dinamo s-a calificat în play-off-ul din Liga 2 după remiza cu Politehnica Timișoara, iar "câinii" au sărbătorit în această seară.

Jucătorii și staff-ul lui Dinamo, s-au strâns la un restaurant, iar într-o filmare postată pe pagina de Facebook "Doar Dinamo" au fost publicate câteva secvențe ale petrecerii date de formația din "Ștefan cel Mare".

Dinamo a sărbătorit calificarea în play-off cu lăutari și înjurături la adresa Stelei

În imaginile apărute, jucătorii și antrenorul Ovidiu Burcă dansează și cântă câteva refrene. "FC Dinamo, FC Dinamo joacă la mișto!", "Azi, când m-am trezit, am înnebunit. Ceva am visat că s-a întâmplat cu echipa mea. Dacă într-o zi, tu nu ai mai fi, aș înnebuni".

Ulterior, lăutarul a trecut la câteva lozinci împotriva rivalei Steaua, în aplauzele celor prezenți: "Galeria Dinamo își bagă **** în Steaua și în toată istoria sa".

În imagini apar și oficialii Vlad Iacob și Răzvan Zăvăleanu.

Cum arată play-off-ul din Liga 2:

  • 1. CSA Steaua - 40p
  • 2. Poli Iași - 40p
  • 3. Oțelul Galați - 36p
  • 4. Unirea Dej - 32p
  • 5. Gloria Buzău - 31p
  • 6. Dinamo - 31p

În play-off, punctele nu se înjumătățesc. Partidele din play-off se vor desfășura în sistem tur-retur, fiecare echipă urmând să dispute 10 jocuri.

Primele două clasate (care au drept de promovare) promovează direct. Următoarele două vor da baraj cu formații din Liga 1.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!