Dinamo baza saftica dinamo Ionut Negoita Liga 2

Din rău în mai rău! Dinamo, dată afară de Ionuț Negoiță din zona renovată de la Săftica! Reacția oficialilor 

Situația de la Dinamo pare să fie din ce în ce mai dificilă, iar oficialii „câinilor” au primit o nouă lovitură. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Iunie 2022, 23:12
Data actualizarii: Vineri 24 Iunie 2022, 23:21

Jucătorii de la Dinamo s-au văzut obligați să plece din zona renovată recent, în spatele deciziei aflându-se fostul finanțator, Ionuț Negoiță. Contractul de închiriere pe care Dinamo l-a avut cu omul de afaceri a expirat în cursul zilei de vineri, iar Negoiță nu a fost dispus să facă vreun compromis pentru a-i mai lăsa pe jucători să rămână acolo. 

Astfel, conducerea lui Dinamo a fost anunțată că trebuie să se mute din zona renovată de la Săftica, anunțul reprezentând o lovitură importantă, în contextul în care existau jucători care locuiau acolo, informează Prosport

Oficialii lui Dinamo asigură: „E totul ok!”

Conducătorii echipei din Ștefan cel Mare au comentat subiectul, asigurând că situația este sub control, confirmând mutarea. Oficialii lui Dinamo au punctat însă că există condiții bune și în clădirea din spate, acolo unde jucătorii au fost cazați până în urmă cu 4 ani, când s-a încheiat renovarea clădirii din față. 

„E totul OK, nici noi nu jucăm în Champions League!”, au spus persoane din club conform Gsp

Dinamo urmează să dispute primul meci amical al verii, sub comanda lui Gică Mihali, împotriva Concordiei Chiajna. Duelul se va disputa în baza de la Săftica.

Dinamo, interzisă pe stadionul lui Daco-Getica

Răzvan Zăvăleanu, oficialul clubului din „Ștefan cel Mare”, a anunțat că și-ar dori ca echipa să joace în Colentina, însă Ionel Ciuclea, patronul celor de la Daco-Getica le-a transmis „câinilor” că nu au ce căuta pe stadion.

„Domnilor, eu cred că vreți să vorbim lucruri serioase, nu? Ce să caute Dinamo la noi în bază? Ăștia nu au bani nici măcar de o ciorbă, falimentul scrie pe ei, iar voi visați verzi și uscate din tot ce vă spune acest domn Zăvăleanu de luni de zile?

Nici măcar dacă Zăvăleanu îmi pune chirie pe masă un milion de euro nu voi accepta ca Dinamo să vină la noi pe stadion. Nu au ce să caute aici. Păi, voi vreți să plătim scaune rupte după cei din PCH?

Arena noastră este catedrala copiilor noștri. Arena din Colentina este Biserica acestor copilași. Zăvăleanu nu poate intra la noi în bază nici măcar cu rachetele lui Vladimir Putin.

Să meargă să joace cu Dinamo la el prin Cluj sau pe la Alba Iulia. Se poate duce și pe la Galați sau prin Moldova, dar în niciun caz nu Dinamo are ce să caute în Colentina”, a declarat Ciuclea, potrivit Prosport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!