EXCLUSIV Ionuț Negoiță, prima reacție după retrogradarea lui Dinamo

Superliga Ionuț Negoiță
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Iunie 2022, 12:09
Data actualizarii: Vineri 03 Iunie 2022, 12:43

Ionuț Negoiță a vorbit pentru prima oară despre retrogradarea lui Dinamo, clubul la care a fost acționar majoritar și pe care l-a cedat grupului de investitori spanioli condus de Pablo Cortacero.

Chiar dacă nu vrea să se mai implice în fotbal, Negoiță nu a putut sta departe de televizor la barajul dintre Dinamo și Universitatea Cluj. 

Ionuț Negoiță: ”Mi-a părut și îmi pare foarte rău”

„Evident că am văzut ambele meciuri, tur-retur, mi-a părut și îmi pare foarte rău. Chiar mă gândeam că, dacă nu interveneam eu, automat se declanșa insolvența și nu știu ce s-ar fi întâmplat, mă refer la momentul în care eu am preluat Dinamo, într-o situație foarte complicată. Cel mai probabil, se întâmpla cum s-a întâmplat cu Rapidul. 

  • Ionuț Negoiță

Foarte mulți vorbesc, mulți dintre ei dau sfaturi, alții sau aceeași critică și se mulțumesc cu a ieși la televizor și a spune lucruri.

Când ai pui să facă lucruri, nici nu vor și mulți dintre ei nici nu sunt în stare. Eu am lăsat clubul, din ce-mi aduc aminte, cu o datorie sub trei milioane de euro, dintre care aproape jumătate din zona noastră, unde se putea discuta”, a spus Ionuț Negoiță, în cadrul unui interviu exclusiv acordat pentru PRO TV.

Dinamo, prima retrogrdare din istorie

În acest sezon, Dinamo a jucat 41 de meciuri (sezon regulat + play-out + baraj), contabilizând 8 victorii (4 sezon regulat + 4 în play-out), 8 remize (5 sezon regulat + 2 play-out + 1 baraj) și 25 de înfrângeri (21 sezon regulat + 3 play-out + 1 baraj). 

"Câinii" au avut un golaveraj halucinant pentru o echipă de asemenea calibru, respectiv -42 (-43 sezonul regulat / +3 play-out / -2 baraj / 80 de goluri primite în total). Bucureștenii au avut a doua cea mai slabă apărare din sezonul regulat, după Academica Clinceni (-43), pierzând la scor meciurile cu FCSB (0-6, 0-3), CSU Craiova (0-5, 1-6), FCV Farul (0-3), Sepsi (1-4), CFR Cluj (0-3, 1-4) sau FC Botoșani (0-4). 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!