OFICIAL Diego Longo, OUT de la Chindia Târgoviște! A fost secundul lui Răzvan Lucescu

Diego Longo Chindia Targoviste Mircea Lucescu Razvan Lucescu Liga 2
Ionuț Stoica
Data publicarii: Vineri 31 Mai 2024, 12:51
Data actualizarii: Vineri 31 Mai 2024, 12:51

Chindia Târgoviște a ratat îndeplinirea obiectivului.

Italianul Diego Longo, numit antrenor al echipei Chindia Târgoviște în noiembrie 2023, și-a încheiat mandatul prematur după ce nu a reușit să îndeplinească obiectivul impus: readucerea echipei în SuperLiga României. Conducerea clubului a decis încetarea colaborării cu Longo și întregul său staff, după ce echipa nu a reușit să prindă nici măcar play-off-ul.

Anunțul oficial al clubului

Clubul Chindia Târgoviște a anunțat pe Facebook încetarea amiabilă a relațiilor contractuale cu Diego Longo și staff-ul său, cu un an înainte de expirarea contractului, fără plata vreunei despăgubiri. Clubul i-a mulțumit lui Longo și colaboratorilor săi pentru activitatea depusă și le-a urat succes în viitor.

  • Chindia Târgoviște / AFC Chindia Oficial

”Mulțumim, Diego Longo! AFC Chindia Târgoviște anunță încetarea, cu acordul părților, a relațiilor contractuale cu antrenorul principal al echipei de seniori, Diego Longo, precum și cu întreg Staff-ul acestuia. Menționăm că este vorba de o reziliere pe cale amiabilă, cu un an mai devreme de încetarea contractului, fără plata vreunei despăgubiri. Dorim să îi mulțumim atât lui Diego Longo cât și colaboratorilor acestuia pentru întreaga activitate depusă. Le urăm succes în cariera viitoare și suntem convinși că vor continua să obțină rezultate remarcabile”, a fost mesajul postat de club pe rețelele sociale.

Performanțele lui Diego Longo la Chindia Târgoviște

Diego Longo a fost la cârma echipei pentru 17 meciuri, unde a înregistrat șapte victorii, patru egaluri și șase înfrângeri. Longo a fost anterior secund al lui Răzvan Lucescu timp de 15 ani și secund al lui Mircea Lucescu timp de un sezon la Dinamo Kiev în stagiunea 2020/2021.

Conducerea clubului a început deja procesul de recrutare pentru un nou antrenor principal, care să preia echipa și să continue dezvoltarea proiectului sportiv al Chindiei Târgoviște.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!