Liga 2

Daniel Pancu, pus pe ganduri de functia de presedinte al Rapidului: "E un moment de cumpana! E singurul pericol pentru mine!"

Daniel Pancu este inca bulversat dupa ce a fost nevoit sa treaca de la antrenor la o functie administrativa in cadrul clubului Rapid.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Mai 2020, 19:13
Data actualizarii: Vineri 29 Mai 2020, 19:16

Daniel Pancu a fost inlaturat din functia de antrenor al Rapidului la inceputul lunii martie, decizie care nu i-a convenit in acel moment. 

Fostul atacant al giulestenilor a primit din partea clubului propunerea de a fi presedinte, iar Pancu spune ca nu a luat in considerare o astfel de solutie la nicio echipa pana in acest moment.

Fanii au fost cei care l-au convins sa accepte, insa spune ca ii este teama ca ii va placea aceasta noua functie si nu va mai putea sa antreneze niciodata.

"Am avut o discutie cu patronii acum o saptamana. Nu luam niciodata in calcul functia asta administrativa niciunde. Nu erau sanse nici macar de 0%. A existat presiune mare din partea suporterilor care se simt cumva singuri. Era o criza de identitate, motive prea putine de a merge la stadion. Suporterii se simt intotdeauna reprezentati de oameni care s-au batut pentru ei. E si cazul meu. 

Mi-a intrat in creier si ideea asta, singurul pericol pentru mine ar fi sa imi placa. Atunci inseamna ca nu o sa mai antrenez.

E un moment de cumpana, clar. Eu ma vad doar pe teren, sincer. Acum, in functia asta sunt pe plan sportiv. Cunostintele mele juridice si administrative sunt 0. Le pot invata, dar va dura. Voi fi pee plan sportiv ca o legatura intre antrenor, suporteri, presa", a declarat Daniel Pancu la Digi Sport.

Modifică setările cookies